Intenzív önismereti hétvége Orfűn | Önmegvalósítás.hu

Intenzív önismereti hétvége Orfűn

2013. aug. 23. 13:00
2013. aug. 25. 15:00
Kezdődik: 2013. aug. 23. péntek 13:00
Orfű, workshop, Varga Éva, Dr. Tarján Emőke

„EGYEDÜL, PÁRBAN, CSALÁDBAN…” címmel intenzív ÖNISMERETI-SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ PSZICHODRÁMA hétvégére kerül sor 2013. augusztus 23-25. között Orfűn.

Kapcsolataink nagymértékben határozzák meg nemcsak azt, hogy hogyan érezzük magunkat a világban, hanem azt is, hogy kik vagyunk. Miközben a saját utunkat keressük, hol másoljuk szüleink, rokonaink mintáit, hol tudatosan, vagy öntudatlanul tagadjuk azokat – a középutat megtalálni pedig nem könnyű. Miközben azt kutatjuk, hogyan lehetnénk boldogabbak a jövőben, gyakran elfelejtjük, hogyan tehetnénk jobbá magunknak és a velünk, körülöttünk élőknek a MOSTot.
Éljünk épp egyedül, párban, kis- vagy nagycsaládban, a jóllétünk és kapcsolataink javításának a kulcsa önmagunk megismerése. Ehhez pedig nagyszerű, hatékony eszköz a pszichodráma. Ez az élmény- és akcióközpontú személyiségfejlesztő módszer segít abban, hogy rálássunk a gyökereinkre, és megértsük azokat; hogy felismerjük életünkben a csapdákat, ismétlődéseket, s megszakíthassuk őket; hogy elkezdhessük ténylegesen a saját utunkat járni. A pszichodráma lehetőséget ad arra, hogy a helyzeteinkre több szempontból is ráláthassunk, ezáltal pedig – az önismeretet és az emberismeretet, empátiát egyaránt fejlesztve – tudatosabbak legyünk a saját működésünkben és a kapcsolatainkban.

Mindez pedig védett, elfogadó, támogató közegben történik – az intenzív, „elvonulós” hétvége pedig fokozottan segíti az önmagunkra figyelést és az egymásra hangolódást egyaránt.

A közös munka időtartama 30 óra (30 X 45 perc), egy 3 napos vidéki intenzív hétvége keretében. (A csoportlétszám a munka hatékonysága és a limitált szálláshely miatt korlátozott – a jelentkezések fogadása a véglegesítés sorrendjében történik.)

Egy ilyen intenzív hétvége többeknek, több szempontból is jó alkalom lehet:
- Ha pl. valaki egy aktuális, sürgős, vagy akut kérdéssel, nehézséggel, problémával szeretne intenzíven foglalkozni.
- Ha a távolság miatt, időbeli és anyagi megfontolásokból egyébként egy hosszabb távú, havi rendszerességű csoporthoz nem tudna Pécsett csatlakozni.
- Ha valaki szeretné kipróbálni a pszichodráma módszerét, és ezért nem szeretne azonnal egy hosszabban (fél-egy-másfél évig) működő csoportnak elköteleződni.

Előadó: Varga Éva Dr. Tarján Emőke

Helyszín:
Orfű-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió
Orfű, Petőfi u. 6.
Térkép

Kezdődik:
2013. aug. 23. péntek 13:00

Vége:
2013. aug. 25. vasárnap 15:00

Helyszín:

Orfű-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió
Petőfi u. 6.
Orfű
Elérhetőség
Telefon: 
+36309271089
Beküldte: | 2013. júl. 15. hétfő - 19:15

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre