Ikerlelked bevonzása és blokkok feloldása ami gátol a boldogsághoz vezető úthoz | Önmegvalósítás.hu

Ikerlelked bevonzása és blokkok feloldása ami gátol a boldogsághoz vezető úthoz

2014. aug. 28. 09:00
2014. aug. 28. 09:00
Kezdődik: 2014. aug. 28. csütörtök 09:00
, tanácsadás, Gabriella

Mine4n emberben amíg meg nem találja meg van az a bizonyos érzés hogy megtalálja a másik felét.Örökké ez hajtja a lelkét.Életeken át lelki szemeinkben ott van a képe magunkban hordjuk őt,és ezért kerressük. Azonkívül mindig újra átéljük azt is, hogy a vágyakozásunk nem csillapodhat egy másik partnerkapcsolatban, legyen mégoly harmonikus is az a kapcsolat. Ugyanis ikerlelkünkben találjuk meg önmagunkat, neki pedig mi segítünk, hogy valódi önmagára emlékezzen vissza. Benne válunk eggyé.Ez a blokkoldás abban segít, hogyan vonjuk be életünkbe ezt az energiát. Választ kaphatunk arra, mi a különbség a léletárs, duálpár, ikerláng és rokonlélek fogalmak között.

spirituális tisztitást végzünk, melyben energetikailag elszakadunk azon lelkektől, akikkel bármely életünkben házassági eskűt, fogadalmat kötöttünk. Ezenkívül a megbocsátást gyakoroljuk, mert ezen nehéz energiák is akadályozzák az emelkedést és az egyesülést ikerlángunkkal.

A harmadik részben pedig ikerlélek egyesülést élhetünk át, aminek segítségével a fizikai síkon is közelebb hozzuk a nagy találkozást.Ebben tudunk neked a blokkok feloldásával segíteni. És gyorsabban beindulnak a folyamatok ,felgyorsulnak az események hogy egymásra találjatok.

Az emberek megértek a találkozásra, az augusztus a szerelem hónapja lesz idén. Egyre több ember fog egyesülni elveszett másik felével.

Nem csupán a kereső lelkeknek ajánlom ezt a napot, hanem azoknak is, akik szeretnék felfrissíteni az energiákat már meglévő kapcsolatukban. Lelki ikertestvérünk a tükörképünk, önmagunk fordított mása.
Az isteni gondviselés csodája folytán mégis páratlan és lenyűgöző személyiségre lelünk benne. Ennek a bűvöletnek jó része kétségkívül abból fakad, hogy új megvilágításban fedezzük fel lényünk lényegi vonásait. Ugyanakkor az egyéni életutak eltérő tapasztalatokat hoznak magukkal, amelyek a különbözőségükben is kiegészítik egymást. Lelkünk másik fele mindörökre új és izgalmas marad számunkra, hiszen azt adja meg, amiben szűkölködünk, bár szívesen fogadnánk.
Az ikerlelkek paradoxona, hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik. Egy ilyen együttlét sohasem unalmas, inkább az örök fejlődés igézetével ajándékoz meg.

Ha valaki nem találja meg az ikerlelkét örökre magányos marad? Ha netán megtalálja, biztos, hogy felfogja ismerni? Mert akinek ikerlelke van, addig sosem lehet teljes, amíg rá nem talál....?
Mik a tapasztalataitok? Megtaláltátok már az ikerlelketeket? Honnan ismerjük fel, hogy ő az?
Ikerlelkek ideje

Sok-sok kétségetek ma a földi létben Lemúria és Atlantisz idejéből származik, amikor kezetekben tartottátok az élet kulcsait, ismertétek az igazságot az életről, amikor a tudat olyan magas volt mint az ég, teljesen különbözve mostani tudat szintetektől. Azokban az időkben tudtátok, hogyan teremtsétek meg valóságotokat.

Még a kezdeteknél, a Földre kellett jönnötök és ketté kellett szakadnotok. Minden emberi lénynek ez a földi utazás kezdete. Ez az ikerlelkek létezésének oka, mivel minden élőlény ketté szakadt az idők kezdetén. A mostani életed céljának egy része az a nap, amikor a két fél egymásra talál a földön, és együtt felfedezik a földi Paradicsomot.

Az ikerlelkek találkozása egy teljesen különböző valóságot teremt. A földi síkon egy teljesen különböző dinamika teremtődik. Először egy intenzív energia áramlat teremtődik, mialatt feldolgozódnak a kettő között folyamatosan létrejövő problémák, és ők nem blokkolódnak le többé, vagyis nem futnak zátonyra. Miközben folytatjátok a fény tükrözését, az energiátokét, vissza fogjátok szerezni olyan részeiteket, melyekkel nem tudtatok kapcsolatba lépni vagy nem tudtátok hogyan csináljátok ezt. A szeretet és az összekapcsolódás visszatéréséről van szó, reális éned másik felével való összekapcsolódásról.

Sokatok iker lángja itt él most valahol a bolygón. Tőletek függ, hogy elvigyétek testeteket és energiátokat egy olyan helyre, ahol megkaphatjátok ezt az egyenértékű tükrötöket. Fel kell fedezzétek önmagatokat egy olyan térben, ahol szeretitek önmagatokat, mert ikerlángotok olyan mint ti, talán nem úgy néz ki, ám energetikailag sejtről-sejtre ugyanolyan, pont mint ti. Ha Te nem szereted magad, tőle sem tudod megkapni ezt az érzést. Bármit is fogtok érezni, az ikerlélek pontosan ezt fogja érezni. Visszautasíthatjátok egymást két azonos pólusú mágnesként vagy egymáshoz ragadhattok mint a mágnesnek két ellentétes pólusú sarkai.

Egy időben vonzani és taszítani is fogjátok egymást. Óriási mennyiségű emocionális gyógyulásra van szükség ahhoz, hogy eljussatok egy olyan térbe, ahol kapcsolatot kezdtek ikerlelketekkel. De egyre közelebb vagytok ehhez. Folyamatos tisztulásra van szükség, tudatos munkára önmagatokon. Hónapokon belül eljöhet az az idő, amikor újra egyesültök, és itt a földi létben újra megtapasztaljátok az egységet.

Talán már ismeritek is ikerlelketeket, vagy a következő 1-2 évben fogtok találkozni vele.

Az abszolút integritás és őszinteség művészetének mestereivé kell lennetek, ha azt akarjátok, hogy működjön a kapcsolat. Az öngyógyítás és az önmagatokkal való munka művészetének mestereivé kell válnotok. Ez új partok és valóságok felé fog vinni titeket, amit nagyon, nagyon kevés emberi lény tapasztalt meg a FöldAnya létezése óta.

Ti és az ikerlélek, egy hosszú és meglepő utazást tettetek az idők ködében....arra várva, hogy végre megtörténjen ez az esemény. Olyan ez, mint amikor összeillik a kirakójáték két darabkája. Ennek nagy jelentősége lesz. Egy új intelligenciára fogtok szert tenni. Ez a kapcsolatforma egy új intelligenciával, egy új létezési móddal, egység állapottal és valódi megértéssel, két telepatikus színttel fog rendelkezni. Olvasni fogjátok a másik gondolatát és meg fogjátok ismerni a gondolatok okait. Magas szerénységi szintre és integritásra lesz szükség. Amikor ez meg fog történni, értetek fog megtörténni. Mindenetek meglesz, ami szükséges ahhoz, hogy működjön e kapcsolat. Bármit meg tudtok teremteni önmagatok számára. Már nem vagytok messze az egyesüléstől...

Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com

Telefonszám: +3630 215 5836

AKTUÁLIS KURZUSI ,EGYÉNI OLDÁSI IDŐPONTOK:

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

Karmaoldás értelméről bővebben:

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/07/elozo-eletek-megtapasztalasa-es-...

Előadó: Gabriella


Kezdődik:
2014. aug. 28. csütörtök 09:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836
Beküldte: | 2013. aug. 28. szerda - 19:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre