Időgazdálkodás tréning másképp - NLP Akadémia | Önmegvalósítás.hu

Időgazdálkodás tréning másképp - NLP Akadémia

2012. márc. 03. 09:00
2012. márc. 04. 18:00
Kezdődik: 2012. márc. 03. szombat 09:00
Budapest IX. ker., , tanfolyam, Dr. Stenger Györgyi

A kétnapos akkreditált Időgazdálkodás program NEM a klasszikus értelemben vett időgazdálkodás tréning! Ebből régóta nagyon sok van a tréningpiacon, és rengeteg ember el is végzett már belőlük néhányat és egyesek a sokadik ilyen tanfolyam elvégzése után mégis még mindig hadilábon állnak az idővel…
Az NLP Akadémia Időgazdálkodás Tréningje merőben másképp közelít a témához, mint a „hagyományos” időgazdálkodás tréningek. Itt ugyanis az idő sajátos, teljesen egyéni érzékelésével foglalkozunk. Megtapasztalhatod, hogy mindenki személyes kapcsolatot ápol az Idővel.

Hogyan lehet az, hogy egyesek mindig időben érkeznek, mások örökösen elkésnek? Te melyik csoportba tartozol? Észrevetted-e már, hogy az idő repülni látszik, ha jól érezzük magunkat, máskor meg, talán éppen akkor, amikor hajtanánk, csigalassúsággal mászik? Hogyan lehet az, hogy valaki sokkal több mindent meg tud csinálni ugyanannyi idő alatt, mint egy másik ember?

A mai világban különösen fontos ismernünk az időérzékelésünket, mivel sok mindent akarunk, ha lehet azonnal. Azaz gyorsabban, mint mások. Hiszen az idő pénz! Valóban az lenne? Pedig ez a leggyakrabban használt időmetafora. Ha valakinek kétsége lenne az időmetaforák hatásáról, nézzen csak körbe a világban, miről is szól szinte minden!

Akkor lehet, hogy a többi időmetafora is működik?

Nem tudok időt szakítani rá.
Kifutok az időből.
Megérett rá az idő.
Szorít az idő.
Az idő nekünk dolgozik.

Te mit szoktál mondani? Mi a te időmetaforád? Ezen a tréningen ezt is megtalálod, és tudsz is rajta változtatni, ha szeretnél.

Einstein azt állítja, hogy az idő, mint olyan, önmagában egyáltalán nem is létezik. A jelen pillanat kivételével az időt csak úgy tudjuk érzékelni, ha közben gondolunk is valamire, azaz belehelyezünk valamit az időbe.
Általában jellemző, hogy csak az időről beszélünk, pedig az sokkal fontosabb, ami történik benne. Ezért ezen a tréningen nem választjuk ketté az időt és azokat a dolgokat, amelyeket megtehetünk, megtehetnénk, vagy meg akarunk tenni.

„Élni annyit jelent, mint tettekben, érzésekben, gondolatokban megélni az életet. Ez a tapasztalás az időben történik, így végső soron az idő a legszűkösebb erőforrásunk… Épp ezért a leglényegesebb döntéseink közé tartozik, hogy mire szánjuk és mire szenteljük az időnket.”
Csíkszentmihályi Mihály

A tréning második napján elérkezett az idő, hogy megtöltsük célokkal, olyan célokkal, amelyeket nemcsak kitűzni érdemes, hanem elérni is. A legtöbb cél ugyanis azért nem valósul meg, mert nem teljes lényünk akarja. Mi magunk szabotáljuk saját céljaink teljesülését. A tréningen arra is rájössz, hogy ez mitől van és tudsz is rajta változtatni.

A célkitűzésnél érdemes figyelembe venni az ökológiát is, ami azt jelenti, hogy megvizsgálom, alaposan körbejárom, hogy az óhajtott változás következményeit is valóban akarom-e. Jó lesz-e az nekem és esetleg másoknak is?

Az Időgazdálkodás Tréning segít, hogy

- jobban megértsd önmagad és mások időhöz való viszonyát
- hatékonyabban tudj tervezni
- elérhető célokat tudj kitűzni
- képes legyél vonzó jövőt építeni

„A célkitűzéses gyakorlaton azt tűztem ki magam elé, hogy megszerzem angolból a felsőfokú nyelvvizsgát.”
(Csorba László)

Érdekel, hogy mindez hogyan is működik? Gyere el és Te is megtudod!

Előadó: Dr. Stenger Györgyi

Helyszín:
Corvin Hotel, Főnix terem
Budapest IX. ker., , Angyal u. 26.
Térkép

Kezdődik:
2012. márc. 03. szombat 09:00

Vége:
2012. márc. 04. vasárnap 18:00

Helyszín:

Corvin Hotel, Főnix terem
Angyal u. 26.
Budapest IX. ker.,
Elérhetőség
Telefon: 
+36309198280
Beküldte: | 2012. febr. 13. hétfő - 21:59

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre