Hogyan üzenjek a Lelkemnek? | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Hogyan üzenjek a Lelkemnek?

2012. máj.. 07. 19:00
Kezdődik: 2012. máj.. 07. hétfő 19:00
Budapest, előadás, B. Kovács Zoltán - Hermess

Hogyan lehetne a kapcsolatot felvenni és üzenetet váltani a Felsőbb Én-nel? Egyáltalán hol találom a Lelkemet, és milyen kapcsolatban áll ő az elmével, vagyis a pszichés identitásommal - azzal, akinek gondolom, érzem és hiszem magamat?

Van egy szép magyar szavunk, a lelkiismeret… Jelenleg a freudi pszichológia az ego tudatfeletti részének (szuperego) erkölcsi irányítását érti alatta, amely a kollektív emberi és erkölcsi normák hordozója a személyes tudatban. Lelkiismeretesnek mondanak, ha fejlett ez a tudati részem.

Holott, valaha a lelkiismeret azt jelenthette, hogy valóban ismerem a Lelkemet, aki valójában vagyok, kapcsolatban állunk egymással… Nem pedig azt a valamit ismerem, akinek vélem, mutatom magamat, s amivel olyannyira azonosulok, hogy azt mondom – ez vagyok én és védelmezem, ha megkérdőjeleződik. Ha viszont az igaz Önvaló Lelkemet érezném, vele volnék állandó kapcsolatban, és tudnám, hogy mit szeretne megtapasztalni általam itt a fizikai világban - azt nevezhetném hitelesen Lelkiismeretnek.

Hogyan állíthatjuk helyre a kapcsolatot a Lélekkel, a Felsőbb Én-nel, aki az intuíció és a felismerések révén szól hozzánk, és megnyitja a szívcsakrát? Gyere, beszéljük meg, és próbáljuk ki együtt a kapcsolódást egy egyszerű kis gyakorlattal!

Várlak szeretettel az előadáson! Hermess

Előadó: B. Kovács Zoltán - Hermess

Helyszín:
Sóter Ezoterikus klub
Budapest, Dessewffy 53.
Térkép

Kezdődik:
2012. máj.. 07. hétfő 19:00

Helyszín:

Soter Klub és Teaház
Dessewffy 53.
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36209735692
Beküldte: | 2012. máj.. 06. vasárnap - 20:50

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre