Hogyan működtethető az életem? Mi a Meditáció Kulcsa? | Önmegvalósítás.hu

Hogyan működtethető az életem? Mi a Meditáció Kulcsa?

2013. szep. 21. 10:00
2013. szep. 21. 17:00
Kezdődik: 2013. szep. 21. szombat 10:00
Budapest, előadás, Goráci Tibor

Ki fogja szerinted elszenvedni, ha nem teszel önmagadért tudatosan semmit?”Nem csak azért vagy felelős, amit meg teszel, hanem azért is, amit nem teszel meg.”
Lao-Ce
“Mindenki tudja, hogy a vízcsepp beleolvad az óceánba, de csak kevesen tudják, hogy az óceán is beleolvad a vízcseppbe…”
Kabír
Ez egy tapasztalásról, és átélésről szóló kurzus, mely lehetőséget ad arra, hogy túllépj a szenvedésen, problémákon, küzdelmeiden. A tudatosság virágzása mindig nagy felfedezéssel, csodával, és legfőképpen változással jár.
A jelen kor embere szenved az őt érő külső, környezeti behatásoktól, megpróbáltatásoktól, melyeket a modern kor, és az e korra jellemző rohanó, stresszes életmód okoz.
Az emberek képzelődnek, álmodoznak, többnyire alszanak, és azért veszélyes ez, mert azt hiszik, hogy ébren vannak, de valójában csak vegetálva élik le az életüket, a teljesség átélése nélkül.Ám ahogy mondani szokás; “mindenre van megoldás”, mert az ember alaptermészete, vagyis divatosan megfogalmazva, a “lélek”, nincs alávetve a szenvedésnek.Tehát ha valaki szeretné megtapasztalni ezt a szenvedésmentes létállapotot, akkor az alaptermészetéhez, vagyis a forráshoz kell visszatalálnia, ami bárki számára lehetséges, veled született tulajdonságod, hogy akként élj, ami vagy, a temérdek csodálatos kincseddel együtt.
Ehhez pedig a figyelem, az éber figyelem a kulcs, amely elsajátítható, és képes a szívedbe csókolni, amit már a szavak nem tudnak leírni, és elmondani.
Ebben tudok lehetőséget nyújtani annak, aki igazán önmaga szeretne lenni, aki szeretné ledönteni a társadalom alkotta korlátait és szeretne a szabadságában fürdeni, teljes létezőként élve, egyedi csodálatos szépségével.
Ezen a tanfolyamon különböző technikák segítségével bárki bepillantást nyerhet, és teljességgel átélheti a valódi hiteles önmagát, és túlléphet a saját korlátain.
Így tehet szert határtalan erőre, egészségre, szellemi szabadságra, kreativitásra, megtapasztalhatja a békét, a harmóniát és a teljesség állapotát.Sok szeretettel várunk minden egyes érdeklődőt korra, nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül.Amit hozz magaddal: Laza, kényelmes öltözet, polifoam, illetve (ami számodra kényelmes), könnyű étel, sok folyadék (alkoholt, és kábítószert a tréningre behozni, valamint felhasználni szigorúan tilos!!!)
A tréning díja: 12.000,- Ft
A FÉRŐHELYEK SZÁMA LIMITÁLT!!!
JELENTKEZZ MOST!
Ne késlekedj, mert kimaradsz a 20 férőhely lehetőségéből.
Regisztrálj a Tréningre e-mailen,
vagy telefonon: +36 30 251 4885
Elég annyit mondanod a telefonba, hogy “ÉBERSÉG” és a “NEVED”
Időpont:
2013.Szeptember 21. szombat 10:00 - 17:00 óráig
Gyülekező: 9:45
Helyszín:
Győzedelmes Tavasz Temploma (Chan Buddhista Templom)
Budapest, XI. Kruspér u. 9.

U.i.: Nem könnyű segítség nélkül az életednek egy bivalyerős lökést adni, hogy a hasznos irányba terelődjön, ezért élj a lehetőséggel. 20 fő egészen biztosan élvezni fogja ennek a programnak a hatásait, a kérdés az, hogy Te szeretnél e közéjük tartozni, vagy sem. Mindenesetre ettől függetlenül sok boldogságot kívánunk! Ne késlekedj, ha teheted gyere el!

Előadó: Goráci Tibor

Helyszín:
Győzedelmes Tavasz Temploma
Budapest, XI. Kruspér u. 9.
(Chan Buddhista Templom)
Térkép

Kezdődik:
2013. szep. 21. szombat 10:00

Vége:
2013. szep. 21. szombat 17:00

Helyszín:

Győzedelmes Tavasz Temploma
XI. Kruspér u. 9. (Chan Buddhista Templom)
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36302514885
Beküldte: | 2013. szep. 03. kedd - 03:11

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre