Hipnózis Előadás | Önmegvalósítás.hu

Hipnózis Előadás

2014. ápr. 09. 18:30
2014. ápr. 09. 20:00
Kezdődik: 2014. ápr. 09. szerda 18:30
, előadás, Inkret Bogi

Szeretnél elbúcsúzni a stressztől, rossz szokásaidtól és elérni vágyaidat? Szeretnél boldogabb és kiegyensúlyozottab lenni? A hipnózis segít neked ebben és sok másban.

Hipnózis segít elérni céljaidat, amikor semmi más nem segít!

A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Például, biztos néztél már TV-t úgy, hogy annyira belemerültél a műsorba, hogy nem hallottad, hogy valaki beszél hozzád. Ez az állapot a hipnózis. Általában tested teljesen ellazul, ralaxált, míg elméd éber marad. Ebben a helyzetben elméd teljes mértékben arra a dolgokra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani. A hipnotizőr segíteni fog neked, hogy elérd ezt a stádiumot.

7th Path™ egyszerű
7th Path™ elsajátítása a legkönnyebben önhipnózis technika elsajátítása. Egy pár óra alatt bárki megtanulhatja, aki szeretné.

Itt egy rövid lista, azokról a dolgokról, amiben a hipnózis segíthet neked:
• Leküzdeni rossz szokásokat, mint dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, a halogatás szokása, túl sok alvás, stb.
• Új szokások kialakítása, mint a rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése és így tovább.
• Önfejlesztés, mint a közérzet javítása, önbizalom, prezentációs készség növelése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, jobb szülővé válás, kapcsolatok jobbá tétele, életcélod megtalálása és sok más.

Hogyan működik a 7th Path™?
Van egy régi mondás, miszerint “először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit is bele tudnál tenni”. Az egyik probléma más önhipnózis és egyéb módszerekkel az, hogy a szuggesztió, amit magadnak adsz, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel. Így akármennyire is akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat. Ha először eltávolítjuk a régi programot, elménk könnyen elfogadj az új szuggesztió. Ezt a folyamatot “pohárürítésnek” nevezzük.
Ahogy elkezded a régi programot eltávolítani, rögtön elkezded jobban érezni magad anélkül, hogy extra hipnotikus szuggesztiót adnál magadnak. Sok 7th Path™ gyakorló automatikusan elkezdi elérni céljait, anélkül, hogy azon elkezdett volna dolgozni. Amint ürül a pohár, a program gyakorlója akármilyen pozitív változást elérhet, amit csak akar.

Csak Te és az Elméd
Sok probléma, amit eddig csak egy terapeuta segítségével volt megoldható, most Te és az elméd megoldhatod.
A 7th Path™ önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat bárkinek is elmondanod. A munka teljesen magadban végződik. Ha úgy döntesz, hogy mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

Mikor megváltoztatod az elméd, megváltoztatod az életed! Tanuld meg hogyan MOST!

Az előadás szerdán 18:30tól 20:00ig lesz megtartva.
Majd kis szünet után folytatódik is a program, mindazokkal, akik szeretnék elkezdeni a tanfolyamot, ami 10 héten keresztül tart majd heti 1x1,5 órában (szerda 6:30-8:00).

Ha további kérdésed van, vagy szeretnél regisztrálni a tanfolyamra, kérlek keress fel:

bogi.inkret@gmail.com
+36 20 3206 754
www.boldogsagmuveszete.com

Előadó: Inkret Bogi


Kezdődik:
2014. ápr. 09. szerda 18:30

Vége:
2014. ápr. 09. szerda 20:00
Elérhetőség
Előadó: 
Inkret Bogi
Telefon: 
+36203206754
Beküldte: | 2014. ápr. 02. szerda - 20:40

Hozzászólások

0 hozzászólás