Hétvégi intenzív Crowley tarot tanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Hétvégi intenzív Crowley tarot tanfolyam

2014. aug. 16. 10:00
2014. aug. 17. 18:00
Kezdődik: 2014. aug. 16. szombat 10:00
Budapest, IX. ker., tanfolyam, Domján Mónika

Elfoglaltak, türelmetlenek figyelem! Idén augusztus 16-17-én tartom a szokásos nyári intenzív 2 napos önismereti Crowley tarot tanfolyamomat. Jó ideig ez lesz az utolsó tanfolyam, mivel őszre kisbabát várok. :)

A tematika és az átadott anyag ugyanaz, mint a többi formánál - 2 napba sűrítve. A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és mindennapi életükben alkalmazni tudják a tarot kirakást, mint önismereti útmutató módszert. E cél elérése érdekében megismerkednek a kártyavetés szemléleti alapjaival és szimbólumrendszerével, betekintést kapnak a Crowley tarot és általában a kártyakirakás eredetébe, történetébe, valamint személyes élményeket szereznek és értelmezési útmutatást kapnak a legfőbb kirakási módokkal kapcsolatban.

Az első nap főképp az elméleti és szemléleti alapok átadására irányul, a második napon pedig egyre nagyobb teret nyer a gyakorlás és a kirakások értelmezési kérdéseinek megvitatása. A tanfolyam utánra gyakorlási programot kapnak a résztvevők - pl. napi kártya húzása és tapasztalataik naplószerű lejegyzése -, amely támpontokat ad a továbbhaladáshoz.

Mire kaphatunk választ a tarot kártya szimbólumainak segítségével?

Jobban megérthetjük saját lényünket és élettervünket, a látszólag értelmetlen, kilátástalan események összefüggéseit, helyét sorsunk alakulásában, valamint meghallhatjuk saját, tudattalan belső hangunkat, amely megbízható útmutatást ad nekünk azzal kapcsolatban, hogy mit is tegyünk egy zavaros, nehéz helyzetben. A kártya rendszeres használatával megtanuljuk saját impulzusaink, lelkiállapotaink tudatos megfigyelését, az egyes helyzetekre adott tipikus reakcióinkat, ezáltal magatartásunk megváltoztatására is lehetőségünk nyílik.

Leggyakoribb kérdések:
- Választási helyzet előtt állok - hogyan döntsek?
- Nem érzem jól magam a jelenlegi párkapcsolatomban - mi az oka? Mit tegyek, hogy jobbra fordítsam?
- Nem találok társat
- miért zárkóztam el a közelségtől és hogyan tudom újra megnyitni a szívem a szerelem befogadására?
- Mi az igazi hivatásom és hogyan indulhatok el felé?
- Állandó anyagi gondokkal küzdök - mi akadályozza anyagi helyzetem stabilitását, és hogyan változtathatok ezen?
- Egészségügyi problémáim vannak - mi áll a tünetek, betegség hátterében, és hogyan szüntethetem meg a kiváltó okokat?

A kártya segítségével kapott válaszok nagymértékben segítik, irányítják a kitartó, tudatos önismereti munkát, mintegy kísérik a fejlődési folyamatot és visszajelzést adnak az előrehaladásról.

Tematika

- A kártyavetés és a Crowley Tarot története
- A kártyavetés szemléleti alapjai: a véletlenek üzenete, szinkronicitás, a vonzás törvénye, sors és életfeladat, karma és szabad akarat, a jelen fontossága, a jövő alakításának lehetőségei
- A Crowley Tarot szimbólumrendszere: a négy elem, Udvari kártyák, a Nagy Arkánumokban szereplő archetípusok, számszimbolika
- A kérdés megfogalmazásának irányelve
- A legfőbb kirakási módok megismerése
- Saját kirakás kitalálása
- Útmutató a kérdéshez illő kirakás kiválasztásához
- Kiscsoportos és páros gyakorlás: a különböző kirakási módok kipróbálása, a lehetséges értelmezési módok megbeszélése

Módszerek, segédanyagok

A tanfolyam alapvető jellemzője az interaktivitás, amelyet a kötetlen, oldott légkör, a csoport együttműködését elősegítő közös feladatok, beszélgetések segítenek. Az 2 nap alatt sor kerül a személyes élmények, tapasztalatok, nehézségek, kérdések megosztására és megbeszélésére, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a kártyavetés alkalmazásának saját maga számára legmegfelelőbb módját.

A tanfolyamon vetített ppt-prezentációt nyomtatott formában kézbe adom, valamint megkapják a résztvevők A tarot pszichológiája című, máshol egyelőre nem elérhető könyvemet pdf-formátumban. A tanfolyam végén tanúsítványt is kapnak annak elvégzéséről és ott elsajátított készségekről, amelyet egy gyakorlati vizsga teljesítésével "érdemelnek ki". A "vizsga" egy saját vagy csoporttárs kirakásának értelmezéséből áll.

Mivel a kártyahasználat elsajátítása kizárólag rendszeres gyakorlással lehetséges, a tanfolyamon való részvételhez saját Crowley tarot kártyacsomag és értelmező könyv szükséges. A kártyapakli és a hozzá tartozó értelmező könyv a boltinál kedvezőbb árú beszerzését, a mielőbb beérkező igénylések esetében biztosítani tudjuk a jelentkezők számára.

Praktikus információk

A tanfolyamot vezeti: Domján Mónika pszichológus
Időpont és helyszín: 2014. augusztus 16-17, 10-18 óra között, az inSpirál Stúdióban (Budapest, IX. ker. Páva u. 6. II/2.)
Részvételi díj: 20.000 Ft
Csoportlétszám: 4-10 fő
Jelentkezési határidő: augusztus 9.
E-mail: domjanmoni@gmail.com
Tel: 20/2455343
A jelentkezéshez a tanfolyami díj előzetes befizetése szükséges!
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-06561084 (Erste, Domján Mónika)

Előadó: Domján Mónika

Helyszín:
inSpirál Stúdió
Budapest, IX. ker., Páva u. 6. II/2.
Térkép

Kezdődik:
2014. aug. 16. szombat 10:00

Vége:
2014. aug. 17. vasárnap 18:00

Helyszín:

inSpirál Stúdió
Páva u. 6. II/2.
Budapest, IX. ker.
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343
Beküldte: | 2014. júl. 03. csütörtök - 17:02

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre