Gyógyulás és új kezdet | Önmegvalósítás.hu

Gyógyulás és új kezdet

2010. jan. 25. 18:30
2010. jan. 25. 21:00

Képekből, hangokból és a mesék, mítoszok ősi bölcsességéből font előadás-sorozattal várlak, melynek különlegessége, hogy egyszerre szól mindkét agyféltekéhez, így az előadás anyaga azonnal belső bizonyossággá tud változni.

Biztosan sok előadást végig ültél már, talán jegyzeteltél is, sok mindent tudsz az elme szintjén, de az mégsem tud belső megéléssé változni. Tudod, hogy mit kellene tenned, de mégsem tudod megtenni, hiába hallottad és tanultad meg. A rituális előadásaimon nem kívülről kapott információt kell magadévá tenned, hanem a már benned lévő tudást hozzuk felszínre és tesszük valóságod részévé.

Mindaz, amire szükséged van, ahhoz hogy boldog életet élj, már benned él, mindig is magadban hordoztad, ott van valahol a jobb agyféltekédben szimbólumokba és érzésekbe kódolva. Az előadásokat az évkör energiáihoz igazodva, így mindez még hatékonyabb, hiszen mindaz, amire visszaemlékszel már amúgy is a közel van a felszínhez.

Január vége elhozza az újjászületés és a gyógyulás energiáját, az előadás végigjárjuk azt a folyamatot, ami megérkeztet a gyógyuláshoz és az új elkezdéséhez. Közösen elvégzünk egy rituális-meditációs
gyakorlatot, melyet könnyedén a mindennapokban is elvégezhetsz, ehhez segítségül hívjuk az Éneklő Kristálytálak hangját és az évkör energiájához hangoló aktuális kristályokat, ásványokat.

Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. jan. 19. kedd - 17:07

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre