Gyógyító Varázshangok Zeneszertartás | Önmegvalósítás.hu

Gyógyító Varázshangok Zeneszertartás

2008. okt. 07. 19:30
Kezdődik: 2008. okt. 07. kedd 19:30
, workshop, Jeszenszky István
Istvan_120.jpg

Gyógyító Varázshangok Zeneszertartás a Veleméri templomban

„A Gyógyító hangok a végtelen kozmikus csendben születnek, betöltve a gyönyörűen fénylő világ minden egyes részét. Tedd önmagadat alázatossá, hogy megérinthessen az Isteni szeretet harmóniája. Légy te a teremtő csend, mely békét és örömet hoz a szomjúhozóknak. Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.”

A gyógyító hang egy mély, meditációs állapotban születik meg. Csak ülj csendben a természetben, Engedd, hogy a szívedbe hatoljon az ősi, kozmikus harmónia. Lélegezz lassan, és hallgasd a fák, a növények és a madarak énekét. Lélegezz együtt a tavasszal, légy te a kibomló virág, lélegezz együtt a nyárral, a teljesség varázsával. Lélegezz együtt az ősszel, az elmúlással, és lélegezz együtt a tél csendes mozdulatlanságával.

A Gyógyító zene hallgatása harmóniát teremt az emberben, helyreállítja a test és lélek megbomlott egyensúlyát, egyenletessé teszi a szívverést és a légzést. A tibeti hangtálak rezgései tisztítanak, egyensúlyt teremtenek, feltöltenek életerővel, és erős öngyógyítást indítanak el a szervezetben.

Gyógyító hangszerek

További hangszerei az indiai sarod, a tampoura, tibeti éneklő edények, kínai vízi varázstál, imaharangok, csörgők és dobok.

Előadó: Jeszenszky István


Kezdődik:
2008. okt. 07. kedd 19:30
Elérhetőség
Beküldte: | 2008. szep. 18. csütörtök - 23:36

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre