Gyógyítás a Telihold energiájával | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Önismereti gyakorlás Haladóknak
Budapest
workshop júl. 24. 10:00
vasárnap

Gyógyítás a Telihold energiájával

2011. jún. 15. 00:00
Kezdődik: 2011. jún. 15. szerda 00:00
, tanácsadás, Arató Mónika

Az Újhold a holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.

A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is. Mindkét holdállásnál jellemző, hogy aznap, előtte két napig, és utána két napig erősebben érezzük a Hold hatását.

Újholdnál és Teliholdnál is gyógyító napokat tartok, egyéni találkozók keretében.

Gyógyító mesterem Gill Roslin Wright, akitől az ezoterikus gyógyítás elméletét és gyakorlatát elsajátíthattam, és jelenleg is tőle tanulok. Az ezoterikus gyógyítás az emberi természetet a kozmikus energia hét sugarán keresztül értelmezi. A hét sugarat úgy érdemes elképzelnünk, mint egy prizmát, amely a beérkező fehér kozmikus fényt hét, különböző színű sugárba rendezi.

Minden ember egyedi módon kapcsolódik a kozmikus energiával. Ezért vagyunk ilyen sokszínűek, és ezért ennyire különbözőek a válaszaink a minket körülvevő valóságra, amely egy és ugyanaz.

A gyógyítás során beazonosítjuk meghatározó sugaraidat fizikai, érzelmi, mentális, személyiség és lélek szinten. Megkeressük a testi és lelki tünetek okait, és összehangoljuk a csakrák működését. Energiával, érintéssel, homeopátiás szerekkel, és csakraharmonizáló rezgésekkel dolgozunk.

Várlak, ha:

• bármilyen testi vagy lelki problémád van
• ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
• ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
• ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
• ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
• ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jó tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

“A tegnapi gyógyítás nekem fantasztikus volt, köszönöm! Úgy érzem, nagyon sokat segített, az estém is teljesen más volt, mint eddig sokáig, és szeretném ezt a tevékenység hozzáállásra ösztönző állapotot fenntartani. “ – Bea

„A gyógyítás nagyszerű élmény volt. Mélyről jövő érzelmeket, érzéseket szabadított föl és segített egy részük megérzésében, megélésében, megértésében és elengedésében. Találkozásunk után megkönnyebbültem, úgy éreztem, mintha 15 kilós terhet vettek volna le a hátamról és a derekam teljesen panaszmentes volt azon a napon. Sok érdekes és használható dologról beszéltél, de talán a legfontosabb, hogy kevesebb bűntudatot érzek azóta, és hogy a felmerült problémákat könnyebben veszem. A párkapcsolati “összetűzéseket” nem veszem olyan komolyan és próbálom hamarabb lezárni, még akkor is, ha úgy tűnhet, vesztesként kerülök ki egy vitából. Az energia szintem akkor érezhetően magasabb volt. Sok olyan jelet kaptam és kapok azóta is, hogy újra jó úton járok, olyan úton ahonnan letértem, mióta kicsit kisiklottnak éreztem az életem. Várom a következő alkalmat…és köszönök mindent!” – Péter 33 éves, könyvelő, 1 gyermekes családapa- http://sites.google.com/site/solutiongate

Május 18. szerda- Teliholdas gyógyító nap

Június 1. szerda- Újholdas gyógyító nap

Az egyéni ülések másfél órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

A részvételi díj a 25% ÁFA-t is tartalmazza.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncetrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt: http://www.teljessegviraga.hu/kapcsolat/, a tárgy mezőbe beírva: ÚJHOLD vagy TELIHOLD, attól függően melyiken szeretnél résztvenni.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Előadó: Arató Mónika


Kezdődik:
2011. jún. 15. szerda 00:00
Elérhetőség
Előadó: 
Arató Mónika
Telefon: 
+36302506187
Beküldte: | 2011. máj.. 10. kedd - 14:55

Hozzászólások

0 hozzászólás