Gyermek-deeksha | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Gyermek-deeksha

2008. nov. 09. 15:00
2008. nov. 09. 18:00
Kezdődik: 2008. nov. 09. vasárnap 15:00
, workshop, Bata Zsuzsi

Namasthe kedves Édesanyák és Édesapák!

Többen kértetek rá, hogy tartsak gyermekeknek is deeksha-programokat, melynek mostanra jött el az ideje.
De most az elején mindjárt kezdjük azzal a kérdéssel, hogy mi is a deeksha: A deeksha szó energiaátadást, áldást jelent. Célja mindenkit egy olyan harmonikusabb élethez segíteni, melyben a kapcsolatok rendezettek, szereteten alapulnak, teljes egészségben, anyagi, érzelmi, lelki bőségben élnek az emberek és ily módon mindenki elégedetten, egészségesen, boldogan, egymást segítve él. Sok magzati életből és előző életekből, vagy az élet bármely pontjából hozott minta, sérülés, csalódás, szenvedés megakadályoz bennünket egy ilyen sors kialakításában. Az áldás energiája gyógyulások, megoldások ezreit hozták már eddig is, és remélem a jövőben még több embernek (gyermeknek és felnőttnek) segíthet a teljesebb, örömtelibb élet megtapasztalásában.
A felnőtteknek annyi lehetőségük van az égiekkel találkozni, vagy éppen előre haladni, másoktól kérdezni, tanulni, segítséget kérni. De a gyerekeknek erre nincs sok lehetőségük. Pedig velük is kell foglalkozni, hiszen ők a jövő, és számukra még nem mindig egyértelműek az útjelzések. Nekünk felnőtteknek kell megmutatnunk, melyik út az, ami a Fény felé visz. Ezek a gyerekek valóban különlegesek, mások, mint mi vagyunk. Nekik már nagyratörő terveik vannak, de még nem ismerik az eszközöket. Ahhoz, hogy jól tudjanak fejlődni, meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy egy másmilyen közegben érzékelhessék a világot, más közegben játszhassanak.
Erre hivatott az én foglalkozásom is. Arra szeretném felhívni a gyerekek és a szülők figyelmét, hogy lehet máshogy élni, máshogy játszani. A deeksha segít abban, hogy egy valóban megfelelő energetikai környezet legyen a gyerekek számára, ahol tudnak alkotni, feszültséget levezetni, koncentrálni az érzéseikre. A deekshával felszabadítjuk a bennük rejlő kis zseniket. Mert minden gyerek különleges, csak mindenki másban.
Erre a programra sok szeretettel várok minden kicsit és nagyot, aki kíváncsi, vagy van valami kívánsága, mert az angyalkák bizony várni fogják őket. Nemcsak a deekshás szülők gyermekeit várom.
Kedves Szülők! Ha van olyan ismerősötök, rokonotok, barátotok, akinek valamilyen "gond" (betegség, hiperaktivitás, tanulási nehézség, stb.) van a gyermekével (vagy csak ő is kíváncsi), szeretettel várom.
Időpont: 2008. november 9. vasárnap 15.00 óra (a program 3 órás!)
Érkezés: 14.45-kor!
Helyszín: Budapest, XXII., Úttörők útja 26. (hátul, a lilakapun gyertek be)
A program hozzájárulási díja: 2.500,- Ft.

Visszajelezni, jelentkezni péntek 12.00 óráig az alábbi lehetőségeken tudtok:
e-mail: bata.zsuzsa@bp12ker.hu
telefon: 06-20/354-9299

Sok-sok szeretettel és öleléssel várom a gyermekeket!
Zsuzsi

Előadó: Bata Zsuzsi


Kezdődik:
2008. nov. 09. vasárnap 15:00

Vége:
2008. nov. 09. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Beküldte: | 2008. nov. 06. csütörtök - 13:56

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre