GESTALT avagy ”ÜRES SZÉK” technika - INGYENES BEMUTATÓ (május 21.) | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

GESTALT avagy ”ÜRES SZÉK” technika - INGYENES BEMUTATÓ (május 21.)

2015. máj.. 21. 18:30
2015. máj.. 21. 22:00
Kezdődik: 2015. máj.. 21. csütörtök 18:30
, workshop, Matolcsi Ildikó

. . .
GESTALT avagy
”ÜRES SZÉK” technika
INGYENES BEMUTATÓ

Ezen az estén szeretném megismertetni ezt a fantasztikus módszert, amely a családállításhoz hasonlóan a morfogenetikus mezőt használja arra, hogy a bennünk vagy a kapcsolatainkban fellelhető ellentéteket felderítve megteremthessük a belső egyensúlyt, harmóniát.

Fritz (Friedrich) Salomon Perls (német pszichiáter, pszicho-terapeuta, pszichológus) alkotta meg a „Gestalt terápia” fogalmát: ez a pszichoterápia azon fajtájára utal, amelyet ő és felesége, Laura Perls fejlesztettek ki az 1940 – 50-es években.

E rendkívül egyszerű módszer használatával tudatos szintre hozhatjuk, hogy egy–egy negatív viselkedési mintát követő személyiségrészünk miért nem képes változni, de felszínre hozható egy-egy testi tünet, betegség mögöttes oka is. Személyek közti konfliktusok háttere tisztázhatóak.

A módszerhez kell pár üres szék, és egy erős elszánás, hogy a dolgok mélyére ásva valamit megváltoztassunk, tudatosan harmonizáljunk. Ha készen állsz rálátni kik, vagy mik hatnak a problémás helyzetedre, akkor szívből ajánlom ezt a módszert.

A munka során mély érzelmekkel, indulatokkal és új gondolatokkal találkozhatsz átülve az általad „meghívott vendég” székébe. Célzott és személyes megtapasztalásra van lehetőséged, akár az anyósodról, a téged folyton támadó főnöködről, vagy az éppen agresszívan viselkedő volt házastársadról is. Egy betegséget generáló én-rész mögött mindig nehéz, feldolgozatlan érzelmek vannak, gyerekkorból, vagy a generációs rendszerből átvállalva. „Őt” meghívva átélheted ezeket az érzéseket. Fantasztikus élmény egy-egy sérült gyerek-ént megtalálni, gyógyítani, és integrálni.

Addig dolgozunk, amíg az energiahiányos, vagy negatív beállítottságú részek, vagy személyek erőre kapnak, támogatóvá és együttműködővé nem válnak. Cél a konfliktusok, elakadások felderítése, megértése és gyógyítása.
Ha kíváncsi és kalandvágyó vagy, na meg persze vannak harmonizálandó kapcsolataid, én-részeid akkor, szeretettel várlak.

Részvételi díj: nincs

Ha szeretnél csatlakozni, de még vannak Benned kérdések, akkor nyugodtan keress meg szóban, vagy levélben, szívesen válaszolok.

Papucsot tudunk adni, de zoknit kérlek, hozz magaddal. A kialakult hagyomány szerint a szünetben közösen fogyasztjuk el a hozott finomságokat, ha kedved van, csatlakozhatsz hozzánk.

A férőhely korlátozott, a helyeket a jelentkezés sorrendjében tudom biztosítani, ezért kérlek, részvételi szándékodat időben jelezd.

Bejelentkezés: 06 70 246 9726 vagy matolcsiPONTildikoKUKACgmailPONTcom

Szeretettel várlak!

Előadó: Matolcsi Ildikó


Kezdődik:
2015. máj.. 21. csütörtök 18:30

Vége:
2015. máj.. 21. csütörtök 22:00
Elérhetőség
Előadó: 
Matolcsi Ildikó
Beküldte: | 2015. máj.. 20. szerda - 13:23

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre