Földgyógyító Műhely | Önmegvalósítás.hu

Földgyógyító Műhely

2013. jan. 30. 18:00
2013. jan. 30. 21:00
Kezdődik: 2013. jan. 30. szerda 18:00
, workshop, Matsumotóné Nikl Mária

Minden Földlakót szeretettel várunk!

Gyógyítani, vagy Gyógyulni vágyók egyaránt hivatalosak!

Az ezévi Földgyógyító Összejövetelünk fő témája a a Földi Paradicsom megvalósulása, és az ezt gátló Félelem kitörlése lesz.

Lehet, hogy úgy gondolod ennek hallatára, hogy micsoda extrém gondolat, Földi Paradicsom! ...pedig ez lenne a természetes!

Ha belegondolsz abba, hogy a magától értetődő az lenne, ha a például a Test és a Szellem harmóniában, zavartalan kommunikációban élne, ez lenne a természetes-- az EGÉSZ-ség, a JÓL-LÉT...Ezekre minden feltétel adott, benned is, és ma már tudjuk: a Földünkben is.

Nézzük meg, ez mért nem valósul meg? Megnézzük, hogy festene a Föld a Harmónia frekvenciájában :-) Te, hogy néznél ki ebben a frekvenciában? Mit kellene ennek eléréséhez változtani?

A Test Szellem szintézisen fogunk dolgozni, és ezt gyógyítani, globálisan, és termézetesen egyénenként is. Bolygónknak is van Teste, Szelleme, Tudata, ő is egyéni! Te hogyan látod ezt? A Tisztánlátók hogyan látják?

Lehetőség nyílik kérdéseket feltenni a Tisztánlátóknak, Transzmédium Gyógyítóknak a Földdel, Földön való élettel kapcsolatban--és sok megtalált problémát oldunk, tisztítunk törlünk is! Ez személyesen is manifesztálni fog rád nézve, ha eljössz ebbe a Föld Gyógyító szentélybe, és akárcsak a jelenléteddel részt veszel benne.

Szeretettel várunk Téged is!

Előre bejelentkezéssel: meditative.budapest08@gmail.com

Ára: 6000FT

Helyszín: BP, 2.ker, Keleti Károly U. 37. I.em 114-es terem

Keresd Matszumotóné NIkl Máriát a portán, ha kérdeznek.

Előadó: Matsumotóné Nikl Mária


Kezdődik:
2013. jan. 30. szerda 18:00

Vége:
2013. jan. 30. szerda 21:00
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Beküldte: | 2012. dec. 17. hétfő - 17:25

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre