Felemelkedés napok a szabadakarat.com csapatával, nemzetközi mesterekkel. | Önmegvalósítás.hu

Felemelkedés napok a szabadakarat.com csapatával, nemzetközi mesterekkel.

2010. máj.. 15. 00:00
2010. máj.. 16. 18:00
Kezdődik: 2010. máj.. 15. szombat 00:00
, tanfolyam, Klausz Réka, Varga Andrea - szabadakarat.com csapata
AVATAR LOGO NO HATTER.jpg

Próbáld ki az Avatar első részét, egy hétvégén!

Tapasztald meg, hogy milyen az Avatar világa, milyen, amikor felfedezed a Tudatod Működését. Próbáld ki az Avatar első részét, egy hétvégén, Budapesten. Két nap, melynek során egy Avatar mester végig vezet az alapgyakorlatokon, segít, hogy felfedezd azokat a „láthatatlan”, tudatalatti hiteidet, melyek jelen döntéseidet befolyásolják. Az Avatar tanfolyam 9 napja három részből áll, az első részt Felemelkedés Napoknak (Resurfacing®) hívjuk és csak 2 napot vesz igénybe. Szombat-vasárnap, az Avatar tanfolyam első két napja. Csak 2 nap, egy hétvége, még szabira sincs szükséged hozzá.

Első rész (2 nap): Felemelkedés Napok - „Ahol a figyelmed, ott a világod”
Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hova tartok? A Felemelkedés egy csodálatos, és hatásos megközelítése ezeknek az ősrégi kérdéseknek. A válaszokra te magad lelsz rá tudatod alapvető szerkezetének felfedezése során. És… sokkal egyszerűbb az egész, mint gondolnád! A Felemelkedés arra a folyamatra utal, melynek során különválasztod magad régi teremtményeidtől, és újra felemelkedsz a tudatosságba. Mindezt 30 egyszerű, egymásra épülő gyakorlat segítségével! Mindvégig melletted lesz egy mester (1 mester-1 tanuló), de a tudatod felfedezését te alakítod oly módon, hogy az megfeleljen a saját igényeidnek. Te döntesz arról, hogy meddig mész el! Az Avatar rendszerében nem fogunk semmiféle hitrendszert vagy igazságot rád erőltetni. Azt hiszed, amit hiszel – és az igazság, amit felfedezel, a te igazságod. Mi csak megtanítunk rá, hogy tudatosan válaszd meg hiteidet!
A Felemelkedés Napok is már új felfedezéseket, felismeréseket adnak életedről, tudatosabbá és őszintébbé válsz általa.

Jelentkezz most a Felemelkedés napokra és a Tudat Felszabadítása című könyvet ajándékba adjuk neked! (Tudat Felszabadítása, eredeti cím: Living Deliberately, by Harry Palmer). A könyv az Avatar kialakulását és felépítését mutatja be.

Online jelentkezés: http://www.avatartanfolyam.hu/Avatar_online_jelentkezes.html

Próbáld ki az Avatart májusban!

Élj és Dönts Tudatosan, Fedezd fel a Tudatod.

Szeretettel,
Andrea, Réka

Előadó: Klausz Réka Varga Andrea - szabadakarat.com csapata


Kezdődik:
2010. máj.. 15. szombat 00:00

Vége:
2010. máj.. 16. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3630
Telefon: 
+3630
Beküldte: | 2010. ápr. 28. szerda - 13:05

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre