Félelem oldás tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Félelem oldás tanfolyam

A félelem megbénít, beszorít, megnyomorít. Bármitől is aggódsz, félsz, rettegsz, ott elveszíted a jó közérzeted, a szabadságod, a méltóságod. A félelem fél életre kényszerít, egyoldalú látásmódot ad, hibás döntésekbe visz. Félünk, szorongunk amióta létezünk. Ez az érzés egyidős az emberrel, mélyen belénk ivódott, szinte már természetes.

  • Aki FÉL, az nem ÉL!
  • Mikor vetsz véget ennek a kínzó szenvedésnek?
  • Vajon lehet-e félelem nélkül élni? Szükséges a félelem?
  • Miből születik a félelem?
  • Hogyan küzdhetünk ellene?
  • Lehetséges a félelem és szorongás teljes feloldása?

Nem kellene félelemben élned! Élhetnél boldogan és szabadon is, ez csak a Te döntésed! Nézz szembe a félelmeiddel és oldd fel mindet! Nem elnyomni, mert az később felbukkan! Nem átalakítani, mert az csak egy hazugság! Hanem kioldani, feldolgozni mindet tudatosan.

Több évnyi kutatás és gyakorlás során megtaláltam azt a módszert, amellyel 100%-osan fel lehet oldani a félelmeket. Annyira teljesen, hogy azok soha többé nem jönnek elő, mert már nem léteznek!
Módszeremmel a félelem alapjait keressük meg és ott oldjuk fel őket. Ebben van egy jó adag tudatosítás is, így valami olyat tanulhatsz, ami által nem fogsz félni a hasonló dolgoktól sem!

A félelem oldás tanfolyamon egy olyan meditációs eszközt adok a kezedbe, amellyel képes leszel szembenézni legmélyebb, legkínzóbb félelmeiddel is és megtanulod, hogyan oldd fel azokat lépésről-lépésre.
Tapasztalatból mondom: Minden félelem feloldható! ... a megfelelő technikával és egy csipetnyi bátorsággal, Te is képes vagy feloldani a félelmeidet.

Gyere és tanuld meg a félelem oldás hatékony technikáját! Válj Te is félelem nélkülivé! 


A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a félelem oldás egyetlen hatékony módszerét.

A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Jelentkezés

A 2 napos program ára 15.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd!

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Helyszín:

Budapest
Beküldte: | 2015. máj.. 21. csütörtök - 19:06

Hozzászólások

0 hozzászólás