Évindító Jóga Elvonulás | Önmegvalósítás.hu

Évindító Jóga Elvonulás

2020. jan. 24. 12:51
Kezdődik: 2020. jan. 24. péntek 12:51
Egerszalók, tábor, Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

Tél, nyugalom, gyönyörű természeti környezet, sódombok, évzárás, évindítás
Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!

A karácsonyi ünnepek, a megannyi feladat, a kiadós étkezések és az év végi hajtás után itt a lehetőség, hogy elvonulj kicsit a világtól és tudj befelé figyelni, feltöltődni és a céljaidra fókuszálni.

A karácsonyi hajtás, a stressz, a felborult napirend a legtöbb embert kimeríti, a karácsonyi étkezések a legtöbb szervezetet túlterhelik. Ennek eredményeképpen többen kimerültséget tapasztalnak az ünnepek után, sokak immunrendszere legyengül, és január-februárban betegek lesznek. Amennyiben tudatosan odafigyelsz a szervezetedre, megfelelő életmóddal, táplálkozással, testmozgással gyorsan helyreállíthatod szervezeted egyensúlyát.

Az év eleje nem csak arra ideális, hogy segítsd a szervezeted egyensúlyát helyreállítani. Az év elején sokan elméláznak az elmúlt év történésein és az elkövetkezendő időszakon. Sok ember ilyenkor fogadalmakat tesz arra, hogy valamit másképpen csinál majd az életében, de az esetek többségében sajnos ezek a fogadalmak nem tartanak ki a következő év végéig.

Egy új év új lehetőségeket hordoz. Amennyiben igazán tudatosan kezdesz neki az évindításnak, akkor csodákat tapasztalhatsz. Az elvonuláson támogatást kapsz a 2019-es év lezárásához, a céljaid átgondolásához és sorra vesszük a szükséges lépéseket ahhoz, hogy 2020-as éved egy boldogabb, sikeresebb év legyen.
Az elvonuláson elsajátíthatod a sikeres életmódváltás alapjait, megtapasztalhatod a jógaéletmódot, a jógagyakorlatok csodás hatásait, a meditációt, az egészséges ételeket és egy pozitív gondolkodású csapat része lehetsz.

Januári Évindító Jóga Elvonulás
2020. január 24-25-26. (péntek - szombat – vasárnap)

KIKET VÁRUNK
Az elvonulásra elsősorban olyan jógázókat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni és megtapasztalni a jógikus életmódot. A jógatábor lehetőséget ad kipróbálni a kora reggeli meditációt és jógagyakorlást, megismerni, hogyan készíthetsz ízletes, egészséges ételeket egyszerűen, melyek segítik a test tisztulását. Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érzed, hogy egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál, nyugodtan megteheted:))

- Kikapcsolódás, aktív pihenés, kirándulás
- Ászána gyakorlás, dinamikus gyakorlás és páros jógagyakorlatok
- Relaxáció
- Meditáció
- Spirituális és életmód előadások, beszélgetések
- Egészséges vegetáriánus táplálkozás, közös főzés
- Fakultatív program: Egerszalók fantasztikus gyógyfürdőjének kipróbálása, thermál víz, szauna, gőz

ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak az egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is.

Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főző tanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésében leszünk Egerszalókon. Az új építésű Öreghegy Vendégház távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. Padlófűtése jógázás közben is garantálja a meleget:)

OKTATÓK
Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ
A tábor kis létszámú annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni. Maximális létszáma: 8 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)
Jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.

Részvételi díj 2019. december 10-ig meghosszabbítva dec. 20-ig fizetve 44 000 Ft utána 49 000 Ft.

A díj tartalmazza a szállást, a bio vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden jógaelvonulás alkalmával, most is egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

Jelentkezés és további információk:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 06 30 343 6429
www.eljharmoniaban.hu
www.facebook.com/eljharmoniaban

Előadó: Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

Helyszín:
Öreghegy Vendégház
Egerszalók

Kezdődik:
2020. jan. 24. péntek 12:51

Helyszín:

Öreghegy Vendégház Egerszalók
Elérhetőség
Telefon: 
+36303436429
Beküldte: | 2020. jan. 08. szerda - 12:55

Hozzászólások

0 hozzászólás