ERŐSZAKMENTES/EGYÜTTMŰKÖDŐ TUDATOSSÁG (EMT); Transzformációs jellegű – Készségfejlesztő – Gyakorlatias, saját élmény orientált tréning | Önmegvalósítás.hu

ERŐSZAKMENTES/EGYÜTTMŰKÖDŐ TUDATOSSÁG (EMT); Transzformációs jellegű – Készségfejlesztő – Gyakorlatias, saját élmény orientált tréning

2015. aug. 15. 09:00
2015. aug. 18. 18:00
Kezdődik: 2015. aug. 15. szombat 09:00
Budapest, workshop, Szemere Orsolya

– 4 napos augusztusi EMT

INTEGRÁL SZEMLÉLETBEN – ERŐSZAKMENTES TUDATOSSÁGGAL, mint vezérfonállal;
KELETI HAGYOMÁNYOK & NYUGATI EREDMÉNYEK VÁLOGATOTT ESZKÖZTÁRÁVAL
__________________________________________________________

Szeretnél tudatos választásból Lélekvezérelt életet élni - lelked szándékával, hívásával, hangjával összhangban?
__________________________________________________________

Szeretettel hívlak egy nyár végi, felfrissülést-megújulást ígérő „csobbanásra” a Lélek óceánjába:
olyan kincsesládikával bukkanhatsz fel a közös inkubátor-térből kilépve, amely a test-lélek-szellem integrációjához szükséges belső térképet kínálja fel neked, valamint a Lélek nyelvezetének eszközeit,
amik által üzeneteit közvetíteni tudja a külvilág felé. Információ-, és tudásalapot kapsz a belső folyamatokról, valamint eszközöket, technikákat, amik segítségével hiteles és potens tudsz lenni te magad,
valamint együttműködő kapcsolatot tudsz létesíteni másokkal is az egyénin túlmutató, magasabb célok megvalósítása érdekében.

A mai világ, -az információ kora- nagyon sokszínű, gyorsan változó és emiatt nem könnyen értelmezhető. Egyre jobban válik szét olyan emberekre, akik átlátják, és olyanokra, akik nem. Paradigmaváltás zajlik éppen, amiben a régi módszerek helyére újakat installálunk, hogy a felszínre került, eddig elhanyagolt értékek bevonásával a mára sokrétű komplex rendszerek is működőképesek lehessenek. A világnak ezen a táján, a most élő generációknak, nekünk, olyan kivételes lehetőség adatott meg, hogy hozzáférhetünk szinte minden tudáshoz az emberről, az életről, technikákról és felhasználhatjuk arra, amire csak akarjuk: öncélúan, avagy felelősségteljesen, a nagy egésszel összhangban. Lehetőségünk van részt venni a jövő teremtésében, és képviselni a számunkra fontos értékeket, beleszólni a trendek alakulásába. Ehhez kínálok neked térképet, eszközöket, win-win perspektívát ezen a 4 napos tréningen. Ezek segítségével - jelenlegi tudásom és tapasztalatom szeirnt - a Lélek hívó szavát és mondanivalóját is validálni, majd integrálni lehet.
Az önképzés, önfejlesztés és felelősségvállalás létkérdéssé vált – a választás a kezedben van.

A műhelymunka során közösen hozzuk létre azt a légkört és támogató közösséget, amelyben biztonsággal dolgozhatsz magadon/magaddal a kellő mélységekben-magasságokban; ahol kapcsolatban vagy másokkal, mégis önmagadra találsz. Megkeressük azt a perspektívát ahonnan holisztikus megközelítéssel észrevesszük a win-win stratégia lehetőségét és kialakítjuk-fejlesztjük hozzá azt a csatornát, amelyen keresztül biztonságosan lehet közlekedni és érintkezni szívtől szívig – minden fél számára. Ezáltal megteremtjük az alapot arra, hogy képesek legyünk magasfokú együttműködésre, a problémák hosszú távú és széleskörű kezelésére.

Természetesen a felelősségteljes profi alkalmazáshoz hosszútávú elkötelezett gyakorlás és sokrétű tapasztalatszerzés szükségeltetik – de ezzel az eszköztárral már bátran és felelősséged teljében indulhatsz el, valamint biztonsággal haladhatsz saját kalandos utadon küldetésed kiteljesítése felé, legyen az bármi, hívjon bárhová.

Ez a 4 napos intenzív tréning és műhelymunka egyben egy 1 éves képzés ALAPMODUL- ja, belépője, melynek ismertetőjét nemsokára a blogoldalon és itt újabb hirdetésben olvashatod, ill. levélben elküldöm neked, amenyniben kéred. E 4 napos tréning alapján is eldöntheted, hogy szeretnél-e csatlakozni az 1 éves transzformációs-készségfejlesztő képzéshez, aktív belső munkára elkötelezett csapathoz. (Igény esetén egy szeptemberi hosszú hétvége –p-szo-vas-h- alkalom is indul.)

Szeretettel várlak, ha úgy érzed eljött az idő, hogy ilyen módon tégy magadért, megtaláld a speciális helyed a nagy Szövedékben ahol adhatod magad és kiteljesedhetsz, hiszen ott éppen rád van szükség, valamint ha megértő, támogató, hasonló értékeket képviselő utitársakra szeretnél lelni, hogy akár még élvezhesd is az élet fordulatait.

Szakmai vezető és információ:
SZEMERE ORSOLYA – Integrál Tanácsadó, Erőszakmentes Tudatosság tréner, Jóga és Meditáció tanár
Tel.:70/361-2061; szemereorsolya@gmail.com

Időpont: 2015. augusztus 15-16-17-18., szombat-kedd.
Érkezés: minden nap 9 h – kérlek, legyél pontos!
Befejezés: minden nap 18 h-kor.
Helyszín: Fénylőház, 1024 Budapest, Lövőház utca 16/a, 3. emelet
Megközelítés : A Széll Kálmán tértől 5’ gyalog.
Részételi díj: 40.000.- ft / fő
Kedvezmények:
- Munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak, nappalis diákoknak 20% kedvezmény.
- Ha hozol egy ismerőst, mindketten 10% kedvezményben részesültök.
- Továbbá egyedi 20 % (igény esetén):
a. Gyakorló EMK-soknak, akik min. 4 teljes napi tréningen részt vettek már az alábbi trénereknél:
Jónai Éva Hava, Rambala Éva, Szentpéteri Julianna, ill. Strasser Katalin
b. Integrál Akadémiát végzőknek/végzetteknek.

JELENTKEZÉSI LAPOT ITT TÖLTSD KI KÉRLEK:

http://goo.gl/forms/W3NfL65HiJ

További információkért, részletesebb TÁJÉKOZTATÓÉRT, kedvezményekkel, fizetési feltételekkel, valamint tréningre vonatkozó egyéb kérdéseiddel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal, igyekszem postafordultával válaszolni.

A tréning/műhelycsoport férőhelyeinek korlátozott száma miatt (10-12 fő) kérlek, töltsd ki a JELENTKEZÉSI LAPOT, amint döntésre jutsz. Erre válaszképpen kapsz tőlem egy TÁJÉKOZTATÓT emailben, ami alapján a vállalásodat a fizetésről teljesíteni tudod. Részvételedet a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése, valamint az első részlet díjának átutalása utáni visszajelzéskor tekintheted biztosnak. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, várólistát is rendszeresítünk.

Ismerkedésképpen böngészd kedvedre éppen újraéledő, egyre bővülő blogoldalamat, melyen a témába illő alapvető fogalmakat és kérdésköröket már most is megtalálsz:

www.teszem.blogspot.hu

VIDÉKRŐL betoppanóknak:
A szállásnélküliség ne tartson vissza, bátran írd meg, én körbekérdezek, h akad-e résztvevő, aki befogadna arra a pár éjszakára - szokott lenni ilyen jellegű segítség!

Fizetési nehézségek esetén:
- ha csak ez tartana vissza, akkor kérlek bátran és őszintén jelezd ezt a Jelentkezési lapon!!! Ugyanis lehetőség van egymás megtámogatására, szponzorálására, amit én mediálni vállalok: ha valaki felajánlást tesz erre a célra, akkor azt át tudom csoportosítani annak a jelentkezőnek, akinek a részvétele emiatt meghiúsulna. Ezek a folyamatok diszkréten, titkosan zajlanak.
________________________________________________________
KÉRLEK, amennyiben neked most nem aktuális ez a tréning, akkor is osszd meg azokkal, akikről gondolod, hogy érdekelheti - nagy örömet szerezhetsz ilyen módon ♥ - csak egy pár kattintás...

Előadó: Szemere Orsolya

Helyszín:
Fénylőház
Budapest, 1024, Lövőház utca 16/a, 3. emelet
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: augusztus 10. hétfő; Rèszvétel kizarolag a Jelentkezesi lap bekuldese és a reszveteli dij atutalasa után lehetséges.
Térkép

Kezdődik:
2015. aug. 15. szombat 09:00

Vége:
2015. aug. 18. kedd 18:00

Helyszín:

Fénylőház
Lövőház utca 16/a, 3. emelet JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: augusztus 10. hétfő; Rèszvétel kizarolag a Jelentkezesi lap bekuldese és a reszveteli dij atutalasa után lehetséges.
Budapest 1024
Elérhetőség
Telefon: 
+36703612061
Beküldte: | 2015. júl. 21. kedd - 15:35

Hozzászólások

0 hozzászólás