Az Energia Tudatossága | Önmegvalósítás.hu

Az Energia Tudatossága

2009. febr. 28. 10:00
2009. márc. 01. 18:00
Kezdődik: 2009. febr. 28. szombat 10:00
, tanfolyam, Palacskó András

Minden energia. Ez közhely is, igaz is, de tudunk-e vele mit kezdeni? Akár magadat, akár mást akarsz gyógyítani, akár fejlődni szeretnél az érzékeléseidben, képességeidben, itt kaphatsz egy lehetőséget, ami túl van a korlátokon, alapot nyújt a szabad, dogmamentes tapasztalatszerzésre.

Több rendszer is igyekszik tanítani az energiákról. Vannak, amik gyakorlatokat ajánlanak, vannak, amik beavatásokat. Egy-egy nézőpont teljesen eltérő is lehet. Másképpen gondolkodik az emberi energia-rendszerről egy taoista, egy hindu, egy buddhista. A modern ezotéria igyekszik mindegyikből meríteni valamennyit, és intuitív alapon tovább is gondolja, fejleszti is az alaptanításokat. Sokan megismerkedtek reikivel, prana nadival, fényadással, extra-, és intraszensszel, csikunggal, taicsival, jógával, netán valamilyen angyalok, felemelkedett mesterek, ufók által közvetített rendszert használnak. Mindegyik megközelítés lehet hasznos is és korlátozó is. Saját kb. 15 éves tapasztalatom azt mutatja, hogy a hitünk formálja a lehetőségeinket. Van, aki korlátozott energiában gondolkodik, van, aki abban, hogy végtelen lehetőség van, de csak kis csatornán érkezik hozzánk, van olyan, aki megéli azt, hogy a külső és belső energiák között nincs elválasztás, minden porcikája, minden sejtje állandó energiacserében van az élet legfőbb forrásával.

Ebben a programban igyekeztem összeszedni mindent, amit az energiák működésének lényegéről tapasztalni lehet. Hogyan építhetünk fel olyan belső állapotot, ami alkalmassá tesz bennünket a gyógyításra, öngyógyításra? Milyen módon juthatunk el az érzékelésünk kifinomításához? Pl.: az energiák külső és belső látása, netán hallása, vagy tapintása. Hogyan fogadhatjuk be a legtöbbet, bízhatjuk rá az energiára, hogy tanítson bennünket?

Évek óta avatok be embereket a reiki fokozataiba, megkaptam az un. tradicionális átadást is, meg a RAI beavatását is. Ebből származó tapasztalatok alapján kidolgoztam egy olyan beavatási rituálét, melyben idő és tér korlátain túl, minden résztvevő megkaphatja az összes számára hasznos beavatást, minden résztvevőtől.

A program egyelőre egy hétvégében került kipróbálásra, kísérleti jelleggel. A második nap estéjén néhány mozdulattal szerveket cseréltünk, spontán javult két ember szeme, és több nagyon pozitív visszajelzés érkezett utólag. Azt is megállapítottuk, hogy kevés az egy hétvége. Egyrészt túl tömény volt az anyag, másrészt én sem jutottam az átadandók végére, végül pedig érdemes teret hagyni a hosszabbtávú tapasztalatoknak, hogy azokat átbeszélhessük. Így három hétvégésre formálódott a program, minimum kéthetes szünettel egy-egy alkalom között.

- Szó lesz az energiák érzékeléséről, látásáról.

- Meditációkat tanulunk a fejlődéshez érzékelésekben, képességekben

- Transzlégzés

- Sámán technikákat, tibeti, és taoista módszereket új köntösben, dogmáktól mentesen próbálhattok

- Lazítunk, megváltozott tudatállapotokat tapasztalunk

- Testelhagyás, távérzékelés, intuíciófejlesztés

- Fényadás, Tonglen, pszisebészet,

- Gyógyítói tudatállapot kialakítása

- Saját energiatestünk érzékelése, blokkjainak feloldása

- Letöltés a "Mátrixba", hogyan jussunk új tudáshoz

- Szabadmozgásos gyakorlatok, az energia, mint irányító (tánc, harcművészetek, tibeti sámán gyakorlatok)

- Beavatás

A három hétvége csak együtt végezhető, ára 50.000 Ft, mely részletekben is fizethető

Előadó: Palacskó András


Kezdődik:
2009. febr. 28. szombat 10:00

Vége:
2009. márc. 01. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. febr. 09. hétfő - 13:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre