Emberiség Csoport kecskeméti rezgőköre - Integrál Tai Chi, Meditáció, Beszélgetés | Önmegvalósítás.hu

Emberiség Csoport kecskeméti rezgőköre - Integrál Tai Chi, Meditáció, Beszélgetés

2009. szep. 14. 18:00
2009. szep. 14. 21:30
115012532_300.jpg

Az Emberiség Csoport kecskeméti rezgőköre, több helyen, többféle összejövetelt is tart, amelyeken más-más programmal találkozhatunk, illetve egy-egy találkozó is több részből tevődik össze.

Kéthetente szerdánként az Anahata Teaházban találkozunk, 18 órától. Alkalmanként pedig más-más helyen is, pl hétvégi kerti partikon, vagy közös kirándulásokon.

Az ECSK az új-spiritualitás szellemében, a "hétköznapi" emberek spirituális csoportosulását jelenti. Nem gurukról és nagy tanítókról szól, hanem rólad, rólunk. A tagok közül, kinek milyen ismerete, jártassága van, megosztja azt a többiekkel mindenki javára. Ezeken az alkalmakon az egymásra való ráhangolódással és a feltétel nélküli szeretet gyakorlásával, belekóstolhatunk a megnyílás és befogadás művészetébe.

Beszélgetünk a környék spirituális életéről, a jelenlévők spirituális felfogásáról, a különféle szellemi utakról, tanításokról, könyvekről, filmekről, korunk új-spirituális szellemiségéről, az előttünk álló és már aktívan zajló változásról az emberiség és a föld létébe.

Várjuk azokat, is akik készek megosztani a tudásukat, ismereteiket, tapasztalataikat, "tálentumaikat" másokkal is és azokat is, akik "csak" részesülni szeretnének ebből a szellemi terülj-terülj asztalkából.

Jelenlétünkkel lecsatornázzuk a saját szellemi utunk energiáit és mintegy beavatást nyerhetünk a többiekébe. Energiáink egyesülhetnek és új minőséget hozhatnak létre, amit befogadva, megélve, annak részévé válva, olyan szellemi tapasztalatokkal gazdagodhatunk, amik tovább segítenek saját, személyes utunkon.

Az Emberiség Csoport nem egy új szellemi iskola, vagy vallási szervezet. Nem hozott egy új tanítást, vagy rendszert, hanem a meglévő régi és új tanítások esszenciájára, a közös lényegre koncentrál. Az Emberiség Csoport, egy találkozási pont, ahol a sokféle irányzat követői megélhetik a különbözőségükben rejlő csodát és az Egység örömét egyszerre. Ha úgytetszik, egyféle spirituális ökumenizmusról van szó. Jelszó az EGYség és az összefogás.

Igyekszünk más csoportokkal, klubokkal, szellemi iskolákkal is együtt működni, elsősorban az információk kölcsönös áramoltatásával, de közös találkozók és programok, rendezvények szervezésében is.


A teaházi összejövetelek tervezett tartalma:


1.rész: 18:00-tól

Könyed mozgás - Integrál TaiChi

2.rész: 19:15-től

Meditáció - Jelen-Lét és Belső-Csend

3.rész: 20:00-tól

Beszélgetés - Az  új-spiritualitás szellemében

4.rész: 21:30-tól


További információk, a nemzetközi szervezetről:

Az országos magyar szervezetről:

Elérhetőség
Telefon: 
+36704203081
Beküldte: | 2009. szep. 05. szombat - 22:12

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre