ÉLJ! Felfedezés és gyakorlati integráció - 3 napos tréning | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

ÉLJ! Felfedezés és gyakorlati integráció - 3 napos tréning

2009. jún. 05. 00:00
2009. jún. 07. 18:00
Kezdődik: 2009. jún. 05. péntek 00:00
, tanfolyam, Varga Andrea, Batka Dóri
Elj trening.jpg

Magyarországon először, Élj! © felfedezés és integrációs tréning 3 napban!

Az Élj! © tréning két alappillére a szabad akarat határtalan teremtő erejének felfedezése, és a gyakorlatokon keresztül történő integráció. Három teljes nap, ami csak Rólad szól; arról, aki vagy, és aki lenni szeretnél. Korlátaid, lehetőségeid és éned lényegének felfedezése. Az elmélet és a gyakorlat integrációja, mert a tudás és a megtapasztalás egyensúlya adja az Élet alapját. Az Élj! © három napos tréning egy fontos mérföldkő lehet ezen az úton, a Te fejlődésedben is. Az Élj! © tréning a legintenzívebb technikákat és tapasztalásokat adja át Neked 3 napban, egyetlen céllal: Válj Képessé a Döntésre, hogy tudd Mi a Te Utad Következő Lépése! Mi megmutatjuk a lehetőségeket!

Kinek szól a tréning?

•Azoknak, akik az elmúlt években súlyos ezreket költöttek spirituális és ezoterikus könyvekre, általános tanfolyamokra, kívülről tudják a vonzás és az élet törvényeit, de úgy érzik elvesznek a sok elméleti bölcsességben, és szeretnék gyakorlatokon keresztül felfedezni mindazt, amit eddig olvastak.
•Azoknak, akik érzik és tapasztalják, hogy pár dolog nem egészen úgy működik az életünkben, ahogy szeretnék, sokszor a külső, rajtuk kívül álló körülmények áldozatainak érzik magukat és most szeretnék átvenni az irányítást.
•Azoknak, akik szeretnének tudatosan élni.
•Azoknak, akik változtatni szeretnének. Akik tudják, hogy ahogy bent, úgy kint. Ahogy fent, úgy lent. Az életük és környezetük változását a legbelső körben, önmagukban szeretnék elindítani.
•Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a leghatékonyabb módszerekkel, de még nem kötelezték el magukat, így most ízelítőre vágynak az egyes módszerekből.
•Akik már értik, hogy a technika önmagában nem sokat ér, valódi integrációra, sejtszintű beépítésre van szükség.

Szeretettel várunk!
Andrea, Dóri
www.szabadakarat.com

Előadó: Varga Andrea Batka Dóri


Kezdődik:
2009. jún. 05. péntek 00:00

Vége:
2009. jún. 07. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3630
Telefon: 
+3630

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2009. máj.. 21. csütörtök - 21:10

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre