Elengedés Konferencia | Önmegvalósítás.hu

Elengedés Konferencia

2011. okt. 15. 09:00
2011. okt. 16. 18:00
Kezdődik: 2011. okt. 15. szombat 09:00
, workshop, Palacskó András, Ferenczy László, Tonk Emil, Doubravszy György

Szeretnél azonnal megszabadulni mindentől, amitől feszengesz, ami boldogtalanná tesz, ami miatt minden reggel gyomorgörccsel ébredsz? Most egy karnyújtásnyira van tőled a megoldás!

Az ELENGEDÉS szemináriumon megtanítunk arra az egyszerűen elsajátítható technikára, amivel végre te is képes leszel arra, hogy elengedd az életedből problémáidat. A technika alkalmazása után azonnal megváltozik az életed és olyan dolgok történnek veled, amiben valószínűleg most nem is hiszel.

Elképzelhető, hogy kipróbáltál már számtalan módszert, mely a pozitív gondolkodásra sarkalt. Talán láttad már a TITOK című filmet is. Olvastál néhány könyvet az optimizmusról. És mégsem történt semmi…

EZ NEM A TE HIBÁD!

Ugyanis mindeddig nem tanítottak meg arra, hogy hogyan engedd el azokat a félelmeidet, melyek miatt neked sem működik a pozitív gondolkodás. Az ELENGEDÉS szemináriumon megtanítjuk neked, hogyan alkalmazd a technikát anélkül, hogy hinnél benne. MŰKÖDNI FOG!

Most valóban egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy megváltoztasd anyagi helyzeted, hogy megszabadulj félelmeidtől, hogy boldoggá tedd emberi kapcsolataidat. Szánj két napot az életedből arra, hogy megtanuld a legegyszerűbb boldogság-technikát és tegyél végre valamit az ellen, hogy soha többé ne tudjon visszahúzni a boldogtalanságba egyetlen rossz hír sem!

http://www.youtube.com/watch?v=gLY4W9ShF2A&feature=player_embedded

Előadó: Palacskó András Ferenczy László Tonk Emil Doubravszy György


Kezdődik:
2011. okt. 15. szombat 09:00

Vége:
2011. okt. 16. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+36204514569
Beküldte: | 2011. szep. 29. csütörtök - 13:37

Hozzászólások

0 hozzászólás