Az Elengedés alapjai | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Az Elengedés alapjai

2010. jún. 19. 10:00
2010. jún. 20. 18:00
Kezdődik: 2010. jún. 19. szombat 10:00
, tanfolyam, Palacskó András

Egy nagyon tömény tanfolyam, amin megtanulhatsz egy végtelenül egyszerű eljárást, amivel kidobhatod a ráfeszüléseket és a rossz érzéseket az életedből. Nem igényel semmi előképzést, és nem is fogja sok infóval terhelni az elméd. Itt a ballasztot dobod ki, hogy elemelkedjen a léghajód!
Ha eltávolítjuk az akarásokat, akkor vele mennek a tudatalatti, gyermekkori, (akinek úgy tetszik előző életi) blokkok, anélkül, hogy át kéne ezeket rágni. Meredeken emelkedsz a rezgéseidben, és a természetes pozitivitás bukkan elő belőled.

Nem kell hozzá semmit elhinni, sőt nem is ajánlott! Felteszem a kérdést: inkább gondolni akarod, hogy működik valami, vagy tapasztalni? Rajtad múlik! Nagyon sokan inkább akarnak dolgokat, meg elhisznek, minthogy megéljék azt! Ez a módszer segít abban, hogy meglépd ezt a lépést!

Állítottuk meg vele egy agresszív rák fejlődését, húsz perc alatt, de ugyanígy segített a vörösboros kólától égő gyomron fél perc alatt. Segít az intuíciót kifinomítani, függőségeket feloldani.

A Titok tanítóinak fele, például Jack Canfield is alkalmazza ebben a formában, ahogy tanítom. Sőt a film leforgatása után fél évig állt, és nem haladtak vele előre, amíg a producer segítséget nem kért az elengedés egyik tanítójától az ügyben!

Nem óhajtja a módszer átvenni a vizualizáció, agykontroll, és bármi egyéb módszer helyét, csak azzal egészíti ki azt, hogy segít lazán, erőfeszítésmentesen kialakítani a céloddal az érzelmi összhangot. És ez a teremtés kulcsa! De önmagában is alkalmazható módszerként!

Fontos tudni, hogy sokan úgy gondolják, hogy értik miről van, szó, és csak elmével próbálnak elengedni dolgokat, általában sikertelenül. Bár a dolog rendkívül egyszerű, a hatékonysághoz nem árt az alapos megértés!

A két napban folyamatosan gyakorlunk, csoportosan és párokban. Pénz, munka, kapcsolatok (üzleti és magánéleti), valamint egészség témakörben takarítunk. A végére önállóan képes leszel alkalmazni a módszert, és remélhetőleg a végül majd röptében csinálod kint az életben.

Mivel viszonylag kevés megérteni való van, és az elmében egyre nagyobb lesz a csend, célszerű kipihenten érkezni a kurzusra, és csak nagyon könnyen étkezni. Ugyanis a csendet, és a nincs mit tenni, csak lenni- érzést kezdetben alvásra való felszólításként értelmezi az elme! Csak később veszi át a helyét egyfajta éber, ragyogó tudatosság. Többen elérték általa a megvilágosodásukat is! :-) (pl. David R. Hawkins)

Helyszín és jelentkezés:
http://angyalszív.hu

MOST HÁZASTÁRSAK EGY ÁRON JÖHETNEK KETTEN!

Előadó: Palacskó András


Kezdődik:
2010. jún. 19. szombat 10:00

Vége:
2010. jún. 20. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36204514569
Beküldte: | 2010. jún. 08. kedd - 08:59

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre