Elengedés ALAP kurzus | Önmegvalósítás.hu

Elengedés ALAP kurzus

2011. nov. 26. 10:00
2011. nov. 27. 18:00
Kezdődik: 2011. nov. 26. szombat 10:00
, tanfolyam, Palacskó András

Sokan keresik a megoldásokat az életük kihívásaira. Szeretnének társra lelni, meggyógyulni, sikeresebbek, anyagilag függetlenek lenni. Sok-sok ajánlat van a piacon. Pozitívabban kéne gondolkodni, ilyen, vagy olyan cseppeket szedni, terápiára, beavatásra járni, meghallgatni a legjobb okosságokat. Habár ezeknek nagyon nagy értéke lehet időnként, teljes megoldásokat valahogy nem találunk. Itt jön az ELENGEDÉS módszere, ami egyszerre nyújt terápiát, teremtő módszert és lehetőséget a megvilágosodásra.

Sok-sok ajánlat van a piacon. Pozitívabban kéne gondolkodni, ilyen, vagy olyan cseppeket szedni, terápiára, beavatásra járni, meghallgatni a legjobb okosságokat. Habár ezeknek nagyon nagy értéke lehet időnként, teljes megoldásokat valahogy nem találunk. Itt jön az ELENGEDÉS módszere, ami egyszerre nyújt terápiát, teremtő módszert és lehetőséget a megvilágosodásra.

A módszer radikálisan különbözik minden egyéb megközelítéstől. Nem kívánja, hogy elhiggyünk bármit. Nem kínál előre tervezett gondolkodási sémákat. Nem kell kiderítenünk tudatalattinkban megbúvó információkat.

Közvetlenül az érzéseinkkel dolgozunk, agyazások nélkül. Gyorsan és hatékonyan túljuthatunk az érzelmi kalamajkákon, és rá tudunk hangolódni céljainkra, pusztán azzal, hogy elengedjük az akarásainkat. Amíg akarunk, addig nem éljük azt, amit szeretnénk. Ha abbahagyjuk az akarásainkat, megszűnik a stressz és hatékonyabbak leszünk.

A dolog annyira egyszerű, hogy ötéves gyerekeknek is tanították már. A módszert megalkotó Lester két infarktus után, a halálos ágyából felkelve meggyógyította magát, milliomos lett és elérte a megvilágosodást. Az ő tanítványa volt többek között David R. Hawkins, akinek két könyve is megjelent magyarul.

Az első tanfolyamon résztvevő emberek közül többnek érdekes tapasztalásai voltak. Van, aki egy hét alatt új házba költözhetett, másnak munkahelyi sikerei alakultak. Egy rákos daganat fejlődését megállítottuk és a velejáró fájdalmat megszüntettük húsz perc alatt.

A tanfolyamon rengeteg gyakorlás vár ránk, és egy alapos lelki megtisztuláson és felfrissülésen megyünk keresztül. Az alapkurzus minden módszert megad, hogy a bőség áramlását elindítsuk az életünkben.

Amennyiben valaki szeretne mélyebbre menni, és ehhez még további segítséget igényel, lesznek folytatások is. Az alapkurzus információi bőven elegendőek ahhoz, hogy képes legyél boldogulni egyedül is a módszerrel.

Az alapkurzus után választható modulok:

1.Pénz és munka

2.Kapcsolatok (magánéleti és munkahelyi)

3.Egészség

4.Spiritualitás

5.Test kurzus

ANDRÁS PROGRAMJAIRÓL BŐVEBBEN>>

Előadó: Palacskó András


Kezdődik:
2011. nov. 26. szombat 10:00

Vége:
2011. nov. 27. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+36304391470
Telefon: 
+3612990989

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2011. aug. 22. hétfő - 17:02

Hozzászólások

0 hozzászólás