Elengedés ALAP kurzus | Önmegvalósítás.hu

Elengedés ALAP kurzus

2011. okt. 22. 10:00
2011. okt. 23. 18:00

Van egy módszer, ami nem akar kitérni az élet elől. Nem kapaszkodik pozitív gondolkodásba, ábrándokba, nem akar rávenni arra, hogy higgyél. Nem erőltet rád semmit.

Egyaránt segít, ha a megvilágosodást keresed, vagy a fizikai világban való boldogulást. Többen felébredtek általa és megpillantották valódi önmagukat.

Ugyanakkor ez a titok a Titok film és könyv sikere mögött. Ugyanis nem a hurráoptimista hozzáállás segített, hanem az, hogy Rhonda, a producer elengedte az őt akadályozó görcsös akarást.

A Titok legtöbb tanítója használja az Elengedés, akár bevallja, akár nem. (Doyle, Vitale, Canfield, Mactaggart) De amit itt kapsz mégsem olyan, mint, amit alapvetően ők csinálnak. Nincs vizualizáció, vágyak kivetítése, angyalokkal való beszélgetés. Ha ezeket szertnéd csinálni, tedd, amit itt kapsz még segít is benne, de ha meglátod a módszer egyszerű eleganciáját, akkor nem lesz többé szükséged rájuk!

A módszert, melynek alapjait Lester Levenson fektette le, könnyű elsajátítani. Nem igényel előképzést, sőt jobban is jársz, ha még "szűz" vagy.
Normál esetben az összes rossz érzésünket vagy elnyomjuk, vagy bennük szenvelgünk. Ha már feljönnek, miért ne engedjük el őket? Egy-egy elengedett görccsel egyre csendesebb az elménk, és egyre könnyebben megy az életünk.

Alapvetően egy tanfolyamra van csupán szükséged, ahol megtanulhatod a módszert. Ez az alaptanfolyam. Ám, ha egy-egy területen jobban elmélyednél, akkor rendelkezésedre áll még négy további lehetőség is. Mindegyik tanfolyam egy hétvégét vesz igénybe.

Időpont: Szeptember 17-18. 10.00-18.00

Díja 30.000Ft/hétvége

Jelentkezem a tanfolyamra! További információt kérek!

Az ALAP kurzus elvégzése után az alábbi modulok küzöl lehet választani az ELENGEDÉS mélyebb szintjeinek eléréséhez:

Elengedés - Pénz kurzus

Engedd el a bőség akadályait! Az ítéleteket,a rossz berögzüléseket, az érdemtelenség érzését. Tanulj meg adni elvárás nélkül, és elfogadni tartozás-érzet nélkül. Lásd a helyén a pénzt! Ne legyen a pénz sem istened, sem ördögöd! Szállj ki a rabszolgaságból, és ne akarj az ura sem lenni, mert ez csak ugyanannak az éremnek a két oldala!

Elengedés - Kapcsolatok kurzus

Szabadítsd fel magad a megfelelés kényszere alól és engedd szabadon a többieket is az elvárásaidtól! Szállj ki a magányodból és a társfüggésből egyaránt! Léteznek-e a kapcsolatok túl a harcon, alá és fölérendeltségen? Hogyan vonzzunk üzletfeleket, barátokat és szerelmet?

Elengedés - Test kurzus

Test. Ragaszkodunk hozzá és utáljuk. Öregszik, megbetegszik és ráadásul nem úgy néz ki, mint ahogy szeretnénk! A lelket és a testet Descartes óta szétválasztjuk, pedig ez nem túl hasznos megközelítés. Ha feloldjuk test és lélek szembenállását elmélyülhet a spirituális megértésünk is.

Elengedés - Egészség kurzus

Meg vagy vele elégedve, ahogy működik, ahogy kinéz? Gyógyulnál, fogynál, híznál? Szereted, vagy csak elviseled? Segít, vagy hátráltat? Mit egyél, hogyan mozogj, van-e szabály? Mit kezdjél a fájdalmakkal?

Elengedés - Spiritualitás kurzus

Van-e szabad akarat? Ki vagy te?Mi az a megvilágosodás? Kell-e tanító?Mi a dolgod? Van-e dolgod? Mi az hogy múlt, mi az hogy jelen, mi az hogy jövő? Mi a kint, mi a bent? Hol a határ én és te, én és Isten között? A választ nem kívülről kapod! A folyamat egy felfedező út befelé (kifelé?)

Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+36304391470
Telefon: 
+3612990989

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2011. aug. 22. hétfő - 16:26

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre