Elengedés | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Elengedés

2010. okt. 09. 10:00
2010. okt. 10. 18:00
Kezdődik: 2010. okt. 09. szombat 10:00
, tanfolyam, Palacskó András

Sokan keresik a megoldásokat az életük kihívásaira. Szeretnének társra lelni, meggyógyulni, sikeresebbek, anyagilag függetlenek lenni. Sok-sok ajánlat van a piacon. Pozitívabban kéne gondolkodni, ilyen, vagy olyan cseppeket szedni, terápiára, beavatásra járni, meghallgatni a legjobb okosságokat. Habár ezeknek nagyon nagy értéke lehet időnként, teljes megoldásokat valahogy nem találunk. Itt jön az ELENGEDÉS módszere, ami egyszerre nyújt terápiát, teremtő módszert és lehetőséget a megvilágosodásra.
A módszer radikálisan különbözik minden egyéb megközelítéstől. Nem kívánja, hogy elhiggyünk bármit. Nem kínál előre tervezett gondolkodási sémákat. Nem kell kiderítenünk tudatalattinkban megbúvó információkat.

Közvetlenül az érzéseinkkel dolgozunk, agyazások nélkül. Gyorsan és hatékonyan túljuthatunk az érzelmi kalamajkákon, és rá tudunk hangolódni céljainkra, pusztán azzal, hogy elengedjük az akarásainkat. Amíg akarunk, addig nem éljük azt, amit szeretnénk. Ha abbahagyjuk az akarásainkat, megszűnik a stressz és hatékonyabbak leszünk.

A dolog annyira egyszerű, hogy ötéves gyerekeknek is tanították már. A módszert megalkotó Lester két infarktus után, a halálos ágyából felkelve meggyógyította magát, milliomos lett és elérte a megvilágosodást. Az ő tanítványa volt többek között David R. Hawkins, akinek két könyve is megjelent magyarul. Az első tanfolyamon résztvevő emberek közül többnek érdekes tapasztalásai voltak. Van, aki egy hét alatt új házba költözhetett, másnak munkahelyi sikerei alakultak. Egy rákos daganat fejlődését megállítottuk és a velejáró fájdalmat megszüntettük húsz perc alatt.

A tanfolyamon rengeteg gyakorlás vár ránk, és egy alapos lelki megtisztuláson és felfrissülésen megyünk keresztül. Az alapkurzus minden módszert megad, hogy a bőség áramlását elindítsuk az életünkben.

Amennyiben valaki szeretne mélyebbre menni, és ehhez még további segítséget igényel, lesznek folytatások is. Az alapkurzus információi bőven elegendőek ahhoz, hogy képes legyél boldogulni egyedül is a módszerrel.

Az alapkurzus után választható modulok:

1.Pénz és munka

2,Kapcsolatok (magánéleti és munkahelyi)

3.Egészség

4.Spiritualitás

Bővebb információ: tudatosteremto.hu/elengedes.html

Jelentkezés: fejlodes.angyalsziv.hu/Tanfolyam/Elengedes

II. KURZUS:

Elengedés-PÉNZ

Az Elengedés alapjai tanfolyam folytatása, anélkül nem végezhető!

Ezen a kurzuson a munkával, pénzzel, örömmel, jóléttel kapcsolatos hiedelmeinket engedjük el.

Nem a tuti hangzik el, hogy mit hogyan kéne tenni, gondolni, hanem azt gyűjtjük össze, hogy milyen hiteink vannak, és elengedjük a hozzájuk való ragaszkodást!
Ahogy elengedjük azt, hogy a pénzt rossznak látjuk, feltételekhez kötjük, vagy csak a pénzben látjuk a megoldást, könnyeddé válik a viszonyunk vele, és sokkal jobban boldogulunk vele is, nélküle is.Kitisztulnak a téves elképzelések, és a helyén kezeljük végre a dolgot!
Néhányan megsokszorozták bevételeiket már az alap elengedés kurzuson tanultakkal is, itt lehetőség van a kvantumugrásra akár. :-)

A másik fontos dolog a munka, amivel kapcsolatban szintén sok fura elképzelés él az emberekben. Van aki munkamániás, van, aki temetné a munkát. Mi lenne, ha megtalálnánk az örömöt és az értelmet a dologban? Hogy hivatásunk legyen, ne csak munkánk? És közben megengednénk magunknak a szabadságot is?

Elég örömöt tudsz megengedni magadnak? És ha igen, akkor megy-e ez valami másnak a rovására? Létezik-e a hogy a kecske és a káposzta is megmarad?

Az elménk ragaszkodik a szenvedéshez, erőfeszítéshez. Dobjuk hát ki, és legyünk boldogak nélküle!

A tanfolyam nem okosságokat kínál, hanem gyakorlati Elengedésekkel visz közelebb ahhoz, hogy a saját igazságodra rálelj!

Előadó: Palacskó András


Kezdődik:
2010. okt. 09. szombat 10:00

Vége:
2010. okt. 10. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. szep. 29. szerda - 12:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre