ECSK - Emberiség Csoport Kecskemét | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

ECSK - Emberiség Csoport Kecskemét

115012532_300.jpg

Az Emberiség Csoport kecskeméti csoportja, több helyen, többféle összejövetelt is tart, amelyeken más-más programmal találkozhatunk, illetve egy-egy találkozó is több részből tevődik össze. Ezeket
rezgőköröknek nevezzük, mert a legfontosabb eleme az az energiák szintjén való összekapcsolódás, az energetikai együtt rezgés.

Kéthetente, (páros heteken,) hétfőként 18 órakor találkozunk, az Erdei Ferenc Kulturális és Konferencia Központban, ahová szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. ( Kecskemét Deák Ferenc tér 1. ) . Alkalmanként pedig más-más helyen is, pl hétvégi kerti partikon, vagy közös kirándulásokon is találkozunk.

Az ECSK az új-spiritualitás szellemében, a "hétköznapi" emberek spirituális csoportosulását jelenti. Egy spirituális önfejlesztő kör. Nem gurukról és nagy tanítókról szól, hanem rólad, rólunk.

Célunk, hogy minden szinten fejlesszük magunkat spirituálisan és segítséget adjunk azoknak akik szintén ezt szeretnék. A test, lélek, szellem, azaz mindhárom szinten dolgozunk, ezáltal mindenkinek egy
harmonikus emelkedés válik lehetővé. A csoport támogatással pedig segítünk az egyén elé kerülő, esetleges személyes nehézségeken túljutni.

Társadalmi vonatkozásban pedig az egyén, a csoport és az emberiség szintjein is tevékenykedünk. Az egyén felől indul a változás, ami a csoportokban realizálódik és végül az egész emberi társadalomra kihat.
A csoportokban felkészülünk az előttünk álló világváltozásokra és támogatjuk az egyént, hogy ő is felkészült legyen rá. A csoportokban igyekszünk már most megvalósítani gyakorlatban is azt a szellemiséget, lelkiséget, amire szükség lesz ha a változás bekövetkezik és már most megtanulni és kiépíteni azokat a gyakorlati eljárásokat amikkel az élet az összeomlás után is tovább vihető lesz.

A tagok közül, kinek milyen ismerete, jártassága van, megosztja azt a többiekkel mindenki javára. Ezeken az alkalmakon az egymásra való ráhangolódással és a feltétel nélküli szeretet gyakorlásával, belekóstolhatunk a megnyílás és befogadás művészetébe.

Beszélgetünk a környék spirituális életéről, a jelenlévők spirituális felfogásáról, a különféle szellemi utakról, tanításokról, könyvekről, filmekről, korunk új-spirituális szellemiségéről, az előttünk álló és
már aktívan zajló változásról az emberiség és a föld létébe.

Várjuk azokat, is akik készek megosztani a tudásukat, ismereteiket, tapasztalataikat, "tálentumaikat" másokkal is és azokat is, akik "csak" részesülni szeretnének ebből a szellemi terülj-terülj asztalkából.

Jelenlétünkkel lecsatornázzuk a saját szellemi utunk energiáit és mintegy beavatást nyerhetünk a többiekébe. Energiáink egyesülhetnek és új minőséget hozhatnak létre, amit befogadva, megélve, annak részévé válva, olyan szellemi tapasztalatokkal gazdagodhatunk, amik tovább segítenek saját, személyes utunkon.

Az Emberiség Csoport nem egy új szellemi iskola, vagy vallási szervezet. Nem hozott egy új tanítást, vagy rendszert, hanem a meglévő régi és új tanítások esszenciájára, a közös lényegre koncentrál. Az
Emberiség Csoport, egy találkozási pont, ahol a sokféle irányzat követői megélhetik a különbözőségükben rejlő csodát és az Egység örömét egyszerre. Ha úgytetszik, egyféle spirituális ökumenizmusról van szó.
Jelszó az EGYség és az összefogás.

Igyekszünk más csoportokkal, klubokkal, szellemi iskolákkal is együtt működni, elsősorban az információk kölcsönös áramoltatásával, de közös találkozók és programok, rendezvények szervezésében is.

Elérhetőség
Telefon: 
+36704203081
Beküldte: | 2009. dec. 28. hétfő - 23:13

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre