Dobogókői elvonulás | Önmegvalósítás.hu

Dobogókői elvonulás

2015. aug. 13. 09:00
2015. aug. 14. 17:00
Kezdődik: 2015. aug. 13. csütörtök 09:00
, tábor, Kammerer Edina Bliss

Szeretettel hívlak egy különleges élményre. Ez a két napos elvonulás Dobogókő erőterében kap helyet, ahol a szívcsakránk kinyílik és gyógyul. Ezen a két napon az Angyalok áldásával fogunk töltekezni és befelé figyelni.

Ha szereted az Angyalok közelségét és fontos számodra, hogy spirituálisan is kapcsolódj önmagadhoz és a láthatatlan világhoz, akkor kapcsolódj velünk ebben a két napban. Az angyalok szeretete és fénye fogja ezt a belső utat megvilágítani és együtt töltődünk a legmélyebb szeretetben, ami itt a Földön elérhető számunkra. Az angyalok világa egy varázslatos megengedő, átölelő energia, ezért arra számíthatsz ebben a két napban, hogy a szíved megnyílik önmagad elfogadására és szeretetére.

Az Égi segítők legfőbb üzenete ebben az időszakban az, hogy találjunk vissza önmagunkhoz a szeretetünkön keresztül. Csak úgy tudunk rátalálni a lelki békénkre, ha megszületik bennünk a szeretet önmagunk iránt. Csak úgy fogunk tudni rugalmasan és jól reagálni a változásokra, ha tudjuk igazán szeretni magunkat. Sok változás érkezik az év vége felé az életünkbe, s akkor leszünk képesek minőségi változást hívni az életünkbe, ha fontossá válunk saját magunk számára.

Dobogókő a legvarázslatosabb helyszín arra, hogy elmélyüljünk a szívünk szeretetében. A Föld szívcsakrájához közel bennünk is rezegni kezd a „hazaút”, s könnyebben jutunk vissza az isteni részünkhöz. Öleld magadhoz a változást, s engedd, hogy hazatalálj önmagadba.

Az odautazás egyénileg történik, a helyszínen várunk mindenkit sok szeretettel. Az ár magában foglalja a szállást, a reggelit, az ebédet (ez egy külső helyszínen lesz, lehetőség van vegetáriánus étkezésre, a jelentkezésnél jelezd kérlek, hogy így étkezel), a programokat. Egyedül a vacsora történik egyénileg, amire a szálláson lehetőség lesz az étteremben.

A jelentkezési szándékodat az előleg befizetésével tudod megerősíteni, összesen 10 fő számára van hely, így kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat.

Időpont: Augusztus 13-14. csütörtök-péntek
Helyszín: Dobogókő
Ára: 30.000 HUF

Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

Előadó: Kammerer Edina Bliss


Kezdődik:
2015. aug. 13. csütörtök 09:00

Vége:
2015. aug. 14. péntek 17:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36203997177
Beküldte: | 2015. jún. 10. szerda - 14:55

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre