Delfinrelaxáció várandós kismamáknak | Önmegvalósítás.hu

Delfinrelaxáció várandós kismamáknak

2014. okt. 08. 11:00
Kezdődik: 2014. okt. 08. szerda 11:00
, klub, Ambrus Anett

DELFINRELAXÁCIÓ VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK

Dátum: minden szerdán 11:00-12:00

Mivel a delfinek fizikai közelsége csak keveseknek adatik meg, az is elegendő, és hatásos, ha az anyák a gondolat és az érzések erejével idézik meg őket. A várandós kismamák segíthetik a megszületendő gyermeküket azzal, hogy telepatikus kapcsolatot teremtenek a delfinekkel.

Ehhez segít hozzá a mi programunk, ahol a delfinek hangja, látványa és az általam közvetített energia együttesen képes hatni úgy a kismamára, mint a magzatra.

Heti rendszerességgel ismételjük a programot, így be lehet építeni a mindennapokba a várandósság idejére.
Maga a relaxációs program 30 perces, melyet relaxációs zene, delfin és bálnahangok, valamint kivetítőn a delfinek és a tenger látványa egészít ki. A relaxáció után még van lehetőség az élmények megosztására is.

"Nagyon fontos, hogy a várandós nőt a terhesség kilenc hónapjában szépség vegye körül, pl. szép zene, képek, színek, ízek, szokások, gondolatok, kapcsolatok áradatában kellene fürdőznie.
varandos-no.jpg
A várandós nőnek ismernie kell a gyermekét, akit szíve alatt hord. Belülről kell ismernie. De ebben a folyamatban nagyon fontos az anya abbéli feladata, hogy megtanulja a meditáció, relaxáció műveletét. Meg kell tanulni a nyugalmat, az összpontosítást, hogyan ürítsék ki a belső világukat. Csak ezután indulhat meg a telepatikus folyamat anya és gyermeke között.
Ajánlott vizualizációs technika pl.: a terhesség alatt a magzat arany fénnyel való körülölelése, szüléskor pedig a medencetájék tágulásának elképzelését, hogy könnyebb legyen a baba útja a szülőcsatornában."

A csoportos programon max. 4-6 fő vehet részt egyszerre.
Hozzájárulási díja: 2000 Ft./fő/alkalom

Kérlek, hogy a program kezdése előtt legalább 15 perccel hamarabb érkezz meg, hogy pontosan tudjunk kezdeni!

Csak kis létszámú csoportokkal dolgozunk, így nagyon fontos az előzetes regisztráció elküldése legkésőbb a program előtti napig!
Ha a program napján jelentkezel, akkor már sms-ben, vagy telefonon jelentkezz be kérlek!

E-mail: eletiranytu@gmail.com
Mobil: +36 70 633 8002

Előadó: Ambrus Anett


Kezdődik:
2014. okt. 08. szerda 11:00

Helyszín:

Blue Dolphin Relaxációs és Gyógyközpont
Elérhetőség
Telefon: 
+36706338002
Beküldte: | 2014. szep. 18. csütörtök - 10:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre