Deekshaprogram: szülői kapcsolatok oldása | Önmegvalósítás.hu

Deekshaprogram: szülői kapcsolatok oldása

2015. máj.. 18. 18:00
Kezdődik: 2015. máj.. 18. hétfő 18:00
, tanfolyam, DÁNYI ANDREA

Hétfő este az életünket leginkább alakító szülői kapcsolatokat vesszük górcső alá vezetett meditációs gyakorlatok és deeksha segítségével.

Sri Bhagavan szerint az ÉLET KAPCSOLATOK, és a rendezett kapcsolatokkal élő ember boldog igazán.
Ha munkával és anyagiakkal kapcsolatos problémáink vannak, az apánkkal való kapcsolat szorul gyógyulásra, ha pedig szükségtelen akadályokkal találkozunk az életben, az anyánkhoz való viszonyulást kell gyógyítanunk. Nem beszélve arról a női és férfiképről, ami már gyerekkorban belénk égetődött, és azóta is meghatározza saját nőiségünkhöz vagy férfiasságunkhoz, és a másik nemhez való viszonyunkat.

Te milyen kapcsolati problémákkal küzdesz, milyen folyóba lépsz újra és újra? Rendezett és szép a kapcsolatod a Szüleiddel? Milyen mintákat hordozol általuk és viszel tovább a párkapcsolatodba, gyermekeiddel való kapcsolatba? Mersz szeretni vagy félsz az elutasítástól, mert gyerekkorodban nem fogadtak el?
Hogyan kapcsolódsz Önmagadhoz, min keresztül kapcsolódsz másokhoz? Kinek a szemén keresztül tekintesz még mindig magadra?

Ezekre a kérdésekre találjuk meg a válaszokat azokkal, akik rendezni szeretnék kapcsolataikat édesanyjukkal és édesapjukkal, vagy még harmonikusabbá varázsolni meglévő kapcsolódásaikat.

Időpont: 2015. május 18., 18.00-20.30
Hozzájárulás: 3000 Ft

Kérlek Titeket, előzetesen jelezzétek részvételi szándékotokat nálam! Köszönöm!

Előadó: DÁNYI ANDREA


Kezdődik:
2015. máj.. 18. hétfő 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36202940387
Beküldte: | 2015. máj.. 16. szombat - 23:38

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre