DEEKSHA - Az Egység Áldása- 7 Csakra program Progra | Önmegvalósítás.hu

DEEKSHA - Az Egység Áldása- 7 Csakra program Progra

2014. febr. 18. 09:00
2014. febr. 18. 20:00
Kezdődik: 2014. febr. 18. kedd 09:00
, tanácsadás, Tóth Gabriella

Új programunk deeksha áldás

A deeksha szanszkrit szó, jelentése áldás. Az isteni szeretet energia közvetlen átadása, mely arra szolgál, hogy bizonyos idő elteltével a megvilágosodás vagy egység állapotát idézze elő. Segítségével kivirágzik a szív és nő a tudatosság. Ez a folyamat átalakulást eredményez a felfogásban és az érzékelésben, mely által megszűnik az „én”, mint egy elkülönült létező illúziójának érzete, és megtörténik az egység tapasztalása mindennel.
A deeksha neuro-biologiai változást idéz elő az agyban, mely folyamat befejeződésekor az érzékek felszabadulnak az elme állandó, zavaróan befolyásoló hatásától, így a dolgokat tisztán, valóságosan, torzításmentesen érzékeljük és spontán, ok nélküli szeretetet, örömöt, békét és belső csendet érzékelünk.
Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást. Végül pedig a folyamat elvisz minket a magasabb, felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.
Amikor az érzékek felszabadulnak az elme értelmezési folyamata alól, az érzékelés természetes tisztasága megjelenik -melyet spontán örömérzések, belső nyugalom kísér és az egység érzése.
A deekshát a deekshaadón keresztül kapod meg, aki kezeit a fejedre helyezi. Ez az egyéni program,a csoportos meditácíó másként zajlik.
Különböző megtapasztalások lehetségesek - néha erőteljesek, máskor nyugalmasak, vannak olyan esetek is, amikor csak néhány nap elteltével tapasztalod a hatását. Lehetséges, hogy bizsergő érzést tapasztalsz a fejedben, vagy érzékeled az energiát, ahogyan átáramlik a testeden, és az is lehetséges, hogy nem érzel semmit sem. Akármit is tapasztalsz, a deeksha által a felébredés folyamata elindul benned, egy folyamat amit az Isteni áldás irányít a saját természetes állapotod megtapasztalásáért, mely vezethet fokozatos, vagy spontán felébredéshez.
A deeksha nem tartozik egyik valláshoz sem. Naponta rengeteg ember kap deekshát a világon, függetlenül attól, hogy milyen valláshoz tartoznak, vagy miben hisznek, mi a nemzetiségük. Nem kell megváltoztatni a vallásodat, vagy egy új gurut találnod hogy deekshát kaphass.

A deeksha szó energiaátadást, áldást jelent. Célja mindenkit egy olyan harmonikusabb élethez segíteni, melyben a kapcsolatok rendezettek, szereteten alapulnak, anyagi, érzelmi, lelki bőségben élnek az emberek és ily módon mindenki elégedetten, egymást segítve él. Sok magzati életből, gyermekkorból, vagy az élet bármely pontjából hozott minta, sérülés, csalódás, szenvedés megakadályoz bennünket egy ilyen sors kialakításában. Az áldás energiája gyógyulások, megoldások százát hozta már eddig is és reméljük a jövőben még több embernek segíthet egy teljesebb, örömtelibb élet megtapasztalásában.
A Deeksha energia segítségével gyorsan és hatékonyan tisztítjuk csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi, gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek problémái néhány alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, életében hatalmas minőségi változás történik.

Előadó: Tóth Gabriella


Kezdődik:
2014. febr. 18. kedd 09:00

Vége:
2014. febr. 18. kedd 20:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836
Beküldte: | 2014. febr. 14. péntek - 20:49

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre