CV Tuning - Képzés, tanácsadás álláskeresőknek | Önmegvalósítás.hu

CV Tuning - Képzés, tanácsadás álláskeresőknek

2012. máj.. 10. 10:00
2012. máj.. 11. 16:00

Tudtad? Egy átlagos kiválasztási szakember 6 másodpercet tölt az önéletrajzod olvasásával.
Mennyit????
Elképzelhető, hogy már több száz helyre elküldted az önéletrajzodat és csak vársz és vársz. NEM kapsz visszajelzést, interjúra SEM hívnak be. Hetek, hónapok teltek el és kezded megkérdőjelezni magad és a tudásodat. Kapaszkodókat keresel és csak olyan dolgok jutnak eszedbe, hogy a „remény hal meg utoljára”, és „majd csak lesz valahogy”. Úgy gondolod, hogy már mindent csinálnál, neked mindegy, csak biztos bejelentett állás legyen.

Az önéletrajzod, a kísérő leveled, a megjelenésed rendben van? És a céljaid? Pontosan tudod, hogy mit, kivel, hogyan, mennyiért dolgoznál? Magabiztos vagy az interjún? El tudod mondani, hogy milyen konkrét tapasztalataid vannak és azok mire tanítottak Téged? A mi tapasztalatunk több száz interjú után az, hogy nagyon kevesen képesek erre.

Végignézzük a céljaid és a karriered összefüggéseit. Mivel gazdálkodhatsz (tapasztalatok, tulajdonságok)? Mi van a „szerszámos ládádban”? Merre tartasz és ebbe hogyan illik a munkád?
Megnézzük az önéletrajzodat (+ kísérőleveledet, motivációs leveledet) és átalakítjuk tartalomban és formátumban, hogy 6 másodperc alatt leszűrhető legyen a lényeg.
Próbainterjúkon tesztelünk: legyen összhangban az, amit írtál, amit és ahogyan mondasz. A felkészüléstől kezdve a bértárgyalásig mindenről lesz szó.
Górcső alá vesszük álláskeresési szokásaid, tapasztalataidat és hiedelmeidet. Mik a félelmeid, milyen hittel jársz-kelsz a munkaerőpiacon? Megkéred a munkád árát? Hogyan tudsz ezeken változtatni?

Bővebb információkat itt olvashatsz: www.nezzramost.hu

Legyél TE az, aki VÁLOGAT az ajánlatok között!

Elérhetőség
Előadó: 
Zachár Mónika
Telefon: 
+36202464782
Beküldte: | 2012. ápr. 29. vasárnap - 21:29

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre