Csoportos gyógyító nap | Önmegvalósítás.hu

Csoportos gyógyító nap

2011. máj.. 14. 11:30
2011. máj.. 14. 15:30
Kezdődik: 2011. máj.. 14. szombat 11:30
, workshop, Arató Mónika, Kökény Réka

Olyan időket élünk, amelyek arra mutatnak rá, hogy össze kell fognunk. A környezetszennyezést és a természeti katasztrófákat csak úgy akadályozhatjuk meg, ha mindannyian tudatosabban éljük az életünket. A népesség összetételének változása arra hívja fel a figyelmünket, hogy a világ átalakul. Aki spirituális úton jár, azt érezheti, hogy minden gyorsabban változik. Erős hívást érzékelünk, hogy végre a saját utunkat járjuk, minden sallangtól mentesen, tisztán. Hatalmas lehetőség ez, amit érdemes észrevenni, és haladni a hívással.

Érdemes megtanulnunk újra együttműködni másokkal, szeretetben. Előhívni olyan módszereket, amit őseink is használtak, mielőtt az emberiség az elidegenedett, gépiesített létformát élni kezdte. Magam is érzékelem ezt, ezért is kezdtem csoportokban is dolgozni saját, egyéni programjaim mellett. Különösen örömmel fogadtam Kökény Réka gyógyító társam ötletét, akit már régóta foglalkoztat a csoportos gyógyítás gondolata. Többször kipróbáltuk már, hogy két külön, de egymás melletti szobában gyógyítottunk, és az energiák így mindkét térben megemelkedtek.

Május 14-én pedig együtt gyógyítunk majd hozzánk csoportban érkezőket. Ha nyitott szívvel érkezel, akkor fogadni tudod a gyógyító energiákat, amit most ketten közvetítünk.

„ Egy vagyok a csoportban lévő testvéreimmel, minden, ami az enyém az övék is. A lelkemben lakozó szeretet árassza el őket. A lelkemben lakozó erő emelje föl, és segítse őket. A lelkemben megszülető gondolatok jussanak el hozzájuk és bátorítsák őket.”

Mire számíthatsz?

• Mikor megérkezel, segítünk neked, hogy kívül hagyd a gondokat.
• Megismertetünk a csoportban veled együtt résztvevő tagokkal. Amire gyógyítást kérsz, biztosan másnak is segít a saját gyógyulásában, és te is tanulhatsz mások történetéből.
• Energiával, Bach virágterápiával, és kristálytálak hangjával gyógyítunk.
• Meditációban az egész csoport energiáját magasabb szintre emeljük.

Május 14-én, szombaton várunk Téged a következő időpontok egyikére:

11.30 – 13.00
14.00 – 15.30

Mivel a csoportos gyógyítást korlátozott létszámban, kis csoportban tudjuk felajánlani, kérd a lent olvasható elérhetőségeken jelentkezési lapunkat!

Helyszín: Lótuszvirág Stúdió, Budapest, XI. ker. Szabolcska Mihály utca 1.

A csoportos gyógyítás díja Stúdiónkban 3 500 Ft, azonban ezen alkalommal szeretnénk felajánlani Neked, hogy gyógyító napunkra azon az áron jelentkezhetsz, amit jó szívvel ki tudsz fizetni.

Találkozunk a gyógyításon, várunk szeretettel!

Arató Mónika és Kökény Réka

Jelentkezni itt tudsz: lotuszviragstudio@gmail.com vagy a +36/20-517-50-48 telefonszámon

Előadó: Arató Mónika Kökény Réka


Kezdődik:
2011. máj.. 14. szombat 11:30

Vége:
2011. máj.. 14. szombat 15:30
Elérhetőség
Előadó: 
Arató Mónika
Beküldte: | 2011. máj.. 10. kedd - 14:30

Hozzászólások

0 hozzászólás