Csodák Ösvénye - Rituális Előadás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Csodák Ösvénye - Rituális Előadás

2009. febr. 12. 19:00
2009. febr. 12. 21:00
Kezdődik: 2009. febr. 12. csütörtök 19:00
, előadás, Veres Kriszta
anahita9.jpg

Képekből, hangokból és az Istennő ősi tanításaiból font előadás-sorozattal várlak, melynek különlegessége, hogy egyszerre szól mindkét agyféltekéhez, így az előadás anyaga azonnal belső bizonyossággá tud változni. Biztosan sok előadást végig ültél már, talán jegyzeteltél is, sok mindent tudsz az elme szintjén, de az mégsem tud belső megéléssé változni. Tudod, hogy mit kellene tenned, de mégsem tudod megtenni, hiába hallottad és tanultad meg. A rituális előadásaimon nem kívülről kapott információt kell magadévá tenned, hanem a már benned lévő tudást hozzuk felszínre és tesszük valóságod részévé. Mindaz, amire szükséged van, ahhoz hogy boldog életet élj, már benned él, mindig is magadban hordoztad, ott van valahol a jobb agyféltekédben szimbólumokba és érzésekbe kódolva. Az előadásokon nem megtanulnivaló információkkal bombázlak, hanem emlékeztetlek arra, amit tudsz, azaz a jobb agyféltekédben lévő bölcsességet átemeljük a bal agyféltekédbe, így könnyen mindennapjaid részévé változik. Az előadásokat hathetente tartom, az évkör energiáihoz igazodva, így mindez még hatékonyabb, hiszen mindaz, amire visszaemlékszel már amúgy is a közel van a felszínhez.

Következő előadás:
Csodák Ösvénye – Út a Belső gyermekhez - február 12. 19:00-21:00
"A gyerekek teljesen nyitottak, ártatlanok és alakíthatóak. Olyanok, mint a folyó, amely az útját keresei a sziklamederben. A gyermekben minden tele van élettel, és minden szabadon áramlik benne." Eva-Maria Zurhorst
Biztosan sokat hallottál már arról, hogy a legtöbb felnőttkori probléma gyökere a gyermekkori sérülésekben keresendő. Talán azt is pontosan érzékeled, hogy ismét a gyermekkori sérülésedre reagáltál és nem a valóságra, így létrehoztál egy újabb fájdalmas szituációt az életedben. Tudod a fejeddel, de mégsem tudsz rajta változtatni. Ennek az előadásnak az a célja, hogy rámutasson hogyan tudsz egyszerűen és gyorsan összekapcsolódni a nyitott és élettel teli Belső Gyermekeddel, a sérülések előtti boldog és teljes éneddel.

Ajánlom figyelmedbe a február 11-ei Éneklő Kristálytál Rituálét, mely kicsit másfajta módon, de ugyanezzel a témával foglalkozik. A Rituális Előadás és az Éneklő Kristálytál Rituálé együttesen még mélyebbre hat, így az életedben a változás még gyorsabban következik be.

Várlak szeretettel: Veres Kriszta, Avalon Papnője
További információ és bejelentkezés a 06 20 2429 088-as telefonszámon.
www.vereskriszta.com
www.istennotemplom.com

Előadó: Veres Kriszta


Kezdődik:
2009. febr. 12. csütörtök 19:00

Vége:
2009. febr. 12. csütörtök 21:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620
Beküldte: | 2009. febr. 05. csütörtök - 11:08

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre