Család- és rendszerállítás | Önmegvalósítás.hu

Család- és rendszerállítás

2010. febr. 21. 10:00
2010. febr. 21. 17:00

Család- és rendszerállítás
Carla Galli vezetésével, február 21. vasárnap, és március 6. szombat 10.00-17.00

Volt már olyan érzésed, hogy lassítanak, eltérítenek, sőt visszafordítanak a múlt eseményei?

Talán már észrevetted, hogy bizonyos helyzetekben mintha valami láthatatlan erő befolyásolna a döntésedben, a cselekedeteidben? Mintha nem is a saját életünket élnénk?

Ha elakadtál. Ha nehéz párkapcsolatban élsz. Ha nem halad a karriered. Ha rossz a kapcsolatod szüleiddel, talán meg is szakadt. Ha nem akarnak begyógyulni a régi gyerekkori sebek. Ha kudarcba fulladnak a kapcsolataid. Ha gyakori balesetek vagy betegségek nyugtalanítanak. Ha egy függőség tartja fogva az embert, ezért rombolja önmagát és a kapcsolatait.

Vagy - … jól vagyok… de mégis valami hiányzik az életemből…

A rendszer és a családállítás módszere segít megtalálni az okot és feloldani a problémát.

A Bert Hellinger-féle szisztematikus-fenomenologikus “családfelállítás” fényt deríthet rá, hogy bajaink és nehézségeink valóban a saját sorsunk részét képezik, vagy mintegy “átvettük” őket valamelyik családtagunktól, akár tudtunk annak létezéséről, akár nem.

Úgy tűnik, mintha a kibővített családban egy közös, teljesen tudattalan csoport-lelkiismeret működne, méghozzá szigorú törvények szerint. Így, ha egy családtagnak nehéz sors jutott, valaki, aki egy-két generációval később született, mintha tudattalan fogadalmat tenne:

“… inkább én viszem ezt a nehéz sorsot, mint Te…”

A családfelállítás 10-20 fős csoportokban történik. Ami pedig egy-egy ember konkrét példája nyomán a napvilágra kerül, az összes jelenlévő számára új fényben láttathatja a kapcsolatait és az életét, és fordíthatja meg a sorsát.

Részvételi díj: akik állítanak - 15.000 Ft., akik tapasztalatot gyűjtenek - 8.000 Ft.

Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. febr. 12. péntek - 19:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre