Budapest, V. ker. Bajcsy-Zsilinszky út 66. | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop szep. 21. 18:00
szombat

Budapest, V. ker. Bajcsy-Zsilinszky út 66.

carlos-rosas-teaching.jpg

Kirobbanó erő, dinamika, gömbölyűszerű harmonikus mozgás, elegancia, lendület, játékosság, spontaneitás, egyensúly, nyugalom, elmélyültség, ami a Nia-t jellemzi.

A Nia (Neuromuscular Integrative Action) célja, hogy segítse elérni a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egészséget, teljességet.
Egy új megközelítése a testedzésnek, ami nem csak szép alakot eredményez, hanem segít visszanyerni a mozgás örömét és azt, hogy otthon érezzük magunkat a testünkben.
Kifejlesztői Debbie és Carlos Rosas e technikában egyesítették a keleti és nyugati tradíciók mozgásait és filozófiáit.
A Nia yoga-ból, tai-chi-ból, tae-kwon-do-ból, aikido-ból, jazz és más modern táncokból meríti mozgásanyagát. Tudatosan használ meditatív és koncentrációs gyakorlatokat.
A Nia-ban alkalmazott test-terápia segít megérteni, hogyan lehet önmagunkat figyelemmel és egyensúllyal gyógyítani.
A Nia gyakorlása jótékonyan hat a keringés- és légző rendszerre, növeli az izmok rugalmasságát és a test állóképességet, elősegíti a relaxációt.
Minden egyes Nia mozdulat alkalmazható bármely szinten lévő állóképességhez és ügyességhez, a gyakorláshoz semmiféle előképzettség nem szükséges.
A Nia tánc-és mozgástechnika lehetőséget ad a test-lélek-szellem harmonizálására. Mindazoknak ajánlott, akik szeretnének egy új, különböző mozgásirányzatokat ötvöző, lendületes és élvezetes órát kipróbálni.

Csütörtök: 18 óra Miravos Tánc-stúdió
V. Bajcsy-Zs. ú. 66.
Információ: 30-506-7138

Elérhetőség
Telefon: 
+36305067138
Beküldte: | 2009. nov. 16. hétfő - 12:58

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre