A Bőség forradalma | Önmegvalósítás.hu

A Bőség forradalma

2012. máj.. 19. 09:00
2012. máj.. 19. 18:00
Kezdődik: 2012. máj.. 19. szombat 09:00
Budapest, előadás, Schilling Péter - az útjukat kereső emberek tanácsadója

Szemináriumunkat ajánljuk mindazoknak, akik az életük bármely területén olyan gyökeres VÁLTOZÁST tapasztaltak, amivel nem tudnak megbirkózni, vagy nagyon nehéz feldolgozniuk; akik úgy érzik, hogy sokkal többre képesek, mint amit jelen pillanatban kihoznak saját magadból de nem tudják, hogyan változtathatnának ezen. Azoknak is ajánljuk, akik egy különleges nézőpontból szeretnék végigkövetni a jelenkor kihívásaira adott emberi válaszok kultúrtörténeti, lélektani és történeti gyökereit. Akik kíváncsiak az információs kor nagy kérdéseire, és nyitottak a korszerű válaszadás élményére. Törd át végre az akadályokat, amik elválasztanak téged attól, hogy VONZD A BŐSÉGET!
Egész napos gyakorlati tréning, ami forradalmasítja a BŐSÉGRŐL alkotott minden eddigi elképzelésedet.
A szeminárium keretében egy módszert sajátíthatsz el, amely végre lépésről-lépésre mutatja meg számodra, hogy miként tudod tudatosan magadhoz vonzani a BŐSÉGET!

Elhangzik majd a szemináriumon, hogy hogyan juthatsz az "Azt sem tudom mihez kezdjek magammal" állapotából, a "BŐSÉG TUDATOSSÁG" állapotába, amikor képes vagy felfedezni a benned lévő egyedülálló értékeket és azokat a BŐSÉG FORRÁSÁVÁ alakítani önmagadban.

1. forradalmi lépés: A változás forradalma
2. forradalmi lépés: A tudás forradalma
3. forradalmi lépés: Az eszközök forradalma

A BŐSÉG FORRADALMA tréningen világossá válik a hallgatók számára, hogy milyen fantasztikus bőséget hoznak az életedben azok az eszközök, amik már ebben a pillanatban is ott vannak körülötted és segítik a mindennapi életedet.

Előadó: Schilling Péter - az útjukat kereső emberek tanácsadója

Helyszín:
NH Budapest Hotel
Budapest, Vígszínház u. 3.
Térkép

Kezdődik:
2012. máj.. 19. szombat 09:00

Vége:
2012. máj.. 19. szombat 18:00

Helyszín:

NH Budapest Hotel
Vígszínház u. 3.
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+3670
Beküldte: | 2012. máj.. 08. kedd - 13:53

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre