Bőség elvonulás a festői Balatonendréden Nikl Mária és Wim Timmermans vezetésével | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Bőség elvonulás a festői Balatonendréden Nikl Mária és Wim Timmermans vezetésével

2012. okt. 19. 10:00
2012. okt. 23. 17:00
Kezdődik: 2012. okt. 19. péntek 10:00
Balatonendréd, workshop, Wim Timmermans, Matsumotóné Nikl Mária

Milyen szerepet játszik a BŐSÉG az életedben? Hogyan veszed észre a BŐSÉGET a mindennnapjaidban? Mi korlátozza azt, hogy mit élhetsz meg? Mi korlátozza, hogy mivé lehetsz? A hét folyamán új perspektívát, meglátást nyersz magadról, és a BŐSÉGEDről.

Elsajátítasz új technikákat, megtanulod, hogyan állíts magadnak irányt, és hogyan hívd a dolgokat be magadhoz. Felfedezed hogyan tudod magad megtisztítani ahhoz, hogy képes legyél KAPNI.

Délelőtt : Meditácós Műhelyek ahol energiával dolgozunk.
Délután : Tisztánlátó Festő Műhelyek.
Esték : a Napi témát támogató lazább rendszerű Csoport munka, rövid olvasások, gyógyítások, és Bulik.
A 3. nap estéjén Transzmédium Esemény: Mária Channeling.

A Festő Műhelyek nem arra irányulnak, hgy megfeleljél a külvilág, szüleid, etc elvárásainak, hanem hogy észrevedd és elkezd hitelesíteni önmagad, mint OKOT, mint Teremtőt, aki LÉTREHOZ dolgokat . Mindannyian Festők vagyunk, az Életünk a Festmény, amit alkotunk. Mennyire imádod ezt a Festményt? Vannak-e részei, amit szeretnél egy picit átalakítani, átfesteni? Egy jó Festmény rétegelt, sokszor átfestett--egy egyrétegű festmény, élet, -bármilyen dekoratív ,- általában unalmas, sivár...

A Festőműhelyekben tovább dolgozunk, játsszunk azokkal az energiákal, amik a délelőtti Medtációkban előálltak. A Szellemi Alkotó Erődet fejlesztjük itt, a KEZEK és a TEST bevonásával. Teremtő Blokkokba fogsz ütközni, és ezeket feldolgozni, felfedezed az egyéni alkotó FOLYAMATODAT, tudatosulsz felőle, és MEGENGEDED az áramlását...Tisztába jössz magaddal, és felfedezed mi ad NEKED örömöt. A Festő Foglalkozások témái követik a délelőtti meditációkat.

A Délelőtti Energia Feldolgozás témái mind a BŐSÉGGEL aspektusaival foglalkoznak.

1.Nap: A Módszer Alapelvei, A Szellemi Felépítésed, Új Szellemi Eszközök kipróbálása és a velük való játék.

2.Nap: Hidelem- rendszerek, Emlékek, Kapcsolatok és Egyezségek, Határok, amik lehatárolhatják a BŐSÉGEDET, -Öngyógyítás.

3.Nap: Energia színt , vagy Elvárások? Melyikre szavaztál? Energia színt emelése, Önkifejezés, -Öngyógyítás. A Transzmédium Haladók Kinikája este, Mária Megidézésével.

4.Nap: BŐSÉG és SZÍVCSAKRA : rombolás, alkotás, kapás, Tisztában vagy-e önmagaddal? Öngyógyítás.

5.Nap: A Nagyobb Kép: Saját Irány vagy Fájdalom: honnan Alkossunk? Meg tudod-e Élni, amit alkottál? Öngyógyítás.

Esték:
A Haladó Résztvevőknek esténként alkalma nyílik Wimmel kisebb csoportokban dolgozni, ezeknek témái lehetnek: Filterek, intenzív töltéssel rendelkező képek, és hogyan kezeljük őket, Rangidősség, Egyéni vagy Csoport Információ (pl. Magyar, etc..) Ezek az esti találkozók és témák a Napi fejlődés irányán múlnak.

Kéjük vedd figyelembe, hogy ez egy egy hetes FEJLŐDÉSi és KITELJESEDÉSi folyamat, egy KREATÍV hét egyedi áramlással és ritmussal, amelyek az 5 nap alatt folyamatosan formálódnak. Megtörténhet, hogy a témák ennek megfelelően cserélődnek, alakulnak.

Wim Timmermans: Meditációs Energia Műhelyek Angolul, magyar tolmáccsal
Matsumotóné Nikl Mária: Festő Műhelyek és Mária Behozatal, kétnyelven.

Wim Timmermans: A Flux Szellemi Intézet elnöke Hollandiában, USAbeli Szellemi Oklevelekkel. A tanfolyamai különösen népszerűek világszerte a könnyedségük, világosságuk és transzformatív tulajdonságaik miatt. Www.fluxtrainingen.nl

Matsumotóné Nikl Mária: A Meditative Budapest Kaliforniai Tisztánlátó Iskola Alapítója, Mesterfokú Festő Diplomával és Szellemi Oklevelekkel az USAból, és Peruból. Tanított Peruban, Hollandiában, az Usá-ban és hazánkban.
http://www.leleklato.hu/?q=tanfolyamok%2Faktualis%2Fwim-timmermans-nikl-...

Előadó: Wim Timmermans Matsumotóné Nikl Mária

Helyszín:
Balatonendréd

Kezdődik:
2012. okt. 19. péntek 10:00

Vége:
2012. okt. 23. kedd 17:00

Helyszín:

Balatonendréd
Elérhetőség
Beküldte: | 2012. szep. 09. vasárnap - 23:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre