Belső gyermek workshop | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat

Belső gyermek workshop

2014. szep. 13. 09:00
2014. szep. 13. 19:00
Kezdődik: 2014. szep. 13. szombat 09:00
Budapest, workshop, Dr. Dudás Mária

Ki az a belső gyermek?

A belső gyermek nem más, mint a saját gyermekkorunk emléke. Nyilvánvalóan nem él bennünk egy gyermek a szó konkrét értelmében, azonban a gyermekkor emlékei velünk vannak, és némelyikük sajátos energetikával rendelkezik, szinte külön életet él tőlünk. Az emlék negatív érzelmekkel, önkorlátozó gondolatokkal, ismétlődő viselkedésmintával hívja fel magára a figyelmet a mindennapi életünkben addig, amíg kapcsolatba nem lépünk vele.

Mi az a belső gyermek workshop?

A belső gyermek workshop egy egynapos gyakorlatorientált saját élményű csoportfoglalkozás. Célja, hogy a résztvevők az általuk akadályként megélt élethelyzet mögött felfedezzék azt az emléket, ami a blokkot táplálja. A felfedezés után egy speciális meditációban gyógyítjuk a gyermeki ént, hogy a továbbiakban támogatni tudja a felnőtt életünket.

Mit lehet a belső gyermek gyógyításával elérni?

Rájössz, hogy a magadról és a másokról kialakított világképed változni képes. A negatív érzelmeid intenzitása csökken vagy teljesen elmúlik. Amint meglátod, hogy nem kell tenned vagy elérned semmit, csak elfogadnod a múlt történéseit amelyeket eddig elnyomtál magadban - a védekezésül felállított határaid leomlanak. Nem utolsó sorban azt hallod majd a barátaidtól, rokonoktól, ismerősöktől: jól nézel ki, valami változott benned! Mit csináltál magaddal?

Konkrét leírások, hogy a résztvevők a problémától milyen folyamaton keresztül jutottak el a megoldásig a honlapomon az Esettanulmányok menüpont alatt találhatóak. A résztvevők visszajelzéseiről a Résztvevők írták menüpont alatt tájékozódhatsz.

Előadó: Dr. Dudás Mária

Helyszín:
inSpirál Stúdió
Budapest, Páva utca 6
Térkép

Kezdődik:
2014. szep. 13. szombat 09:00

Vége:
2014. szep. 13. szombat 19:00

Helyszín:

inSpirál Stúdió
Páva utca 6
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2014. aug. 26. kedd - 23:08

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre