Belső gyermek tanfolyam - önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Belső gyermek tanfolyam - önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása

2013. jún. 23. 09:00
Kezdődik: 2013. jún. 23. vasárnap 09:00
Budapest, tanfolyam, Dr. Dudás Mária

Ha megkérdezzük az embereket, mit szeretnének az élettől, és elég türelmesek vagyunk ahhoz, hogy végighallgassuk őket, a hosszas felsorolás végén a legtöbb ember felsóhajt: én csak boldog akarok lenni….de vajon mit értünk a boldogság alatt? Az én értelmezésem szerint boldog ember az, akinek lelki békéje van mert a sorsát éli, bármilyen nehéz is legyen az. Mindenki egyfajta inspirációval születik közénk, amit meg szeretne valósítani az életben, és gyermekként még mindannyian jól emlékszünk erre. Ahogy növünk, a tapasztalatok, nehézségek, sérülések iszaprétegeket halmoznak a velünk született vágyra, és beszűkült tudattal igyekszünk túlélni, ahelyett hogy megélnénk, kibontakoztatnánk, és saját magunk illetve mások hasznára fordítanánk erősségeinket.

Az elmúlt 12 év tapasztalatait egy-egy téma köré csoportosítva gyúrtam össze tréningekké, amelyek során a résztvevők megtanulják a tudatalatti rétegeit feltárva eljutni problémájuk gyökeréig. A problémák gyökerében gyakran találunk gyermekkori sérüléseket, amelyekkel felnőve felnőttként elakadásokat tapasztalunk életünkben. A tanfolyamok során hidat építünk a bennünk élő kisgyermek és a felnőtt személyiségünk között, hogy felnőtt énünk meg tudja valósítani mindazt, amiről a belső gyermeke álmodik.

A tanfolyamok gyakorlatai bár személytől függően más élménnyel ajándékozzák meg a résztvevőket, mégis jól körülhatárolható alapelvek szerint működnek, így a hozzám fordulók nemcsak egy biztonságos, támogató környezetben fejlődhetnek, hanem a tanultakat magukkal víve önállóan is alkalmazni tudják majd azokat élethelyzettől függetlenül. A munka kiscsoportos formában zajlik, így mindenkinek elég ideje és lehetősége lesz az általa hozott téma feltérképezésére, hogy a végén mindnyájan hazaérkezzünk, önmagunkhoz.

Miben segíthetnek a tanfolyamok Neked?

párkapcsolati problémák, munkahelyi konfliktusok, kritikus élethelyzetek (válás, halál) anyagi nehézségek rendezése;
önbizalom növelése;
depresszió, félelmek, fóbiák oldása;
megakadt élethelyzetek (valaki hosszú ideje nem talál magának párt vagy nem tud munkahelyet váltani) megoldása;
stressz kezelése,
fogyás, testkép zavarok gyógyítása,
rossz szokások (pl. dohányzás, halogatás, késés) elhagyása, új szokások kialakítása (pl. rendszeres testmozgás, egészséges étkezés);
betegségek lelki okainak feltárása,
kommunikációs készség javulása
erősségeid kibontakoztatása...........

Előadó: Dr. Dudás Mária

Helyszín:
Budapest, VIII. ker Rökk Szilárd utca 11
Térkép

Kezdődik:
2013. jún. 23. vasárnap 09:00

Helyszín:

VIII. ker Rökk Szilárd utca 11
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2013. jún. 08. szombat - 16:14

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre