Beavatás útja Zarándoklat Kőszegre és Pisaba | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Önismereti gyakorlás Haladóknak
Budapest
workshop júl. 24. 10:00
vasárnap

Beavatás útja Zarándoklat Kőszegre és Pisaba

2019. jún. 02. 05:30
2019. jún. 04. 23:50
Kezdődik: 2019. jún. 02. vasárnap 05:30
, kirándulás, Csendmélység

Itt, a közvetlen közelünkben, Európában is van spirituális szent hely, ami a felébredés útjáról ad csalhatatlan bizonyítékot. Találkozzunk Pisában Isten hátrahagyott üzenetével az emberiség számára arról hogy mi az Igazság.A zarándokúton (Pisa Csodák tere, keresztelő kápolna, Mária dóm, Végső valóság útja freskók) fogom elmondani mindazt amit a freskók rejtenek .
Szemmel látható bizonyosságot szeretnél az útról ,amit nem lehet félremagyarázni, amit 1200-ban hagyott hátra Isten az emberiség számára? Akkor gyere és nézd meg!
Elenyészően kevesen tudnak arról, hogy mi is van a freskókon. Azért nem tudják, mert nem ismerik az utat a végső valóságig.
A freskókon megelevenedik az “Aranylövésben” leírt út.
Ugye milyen csodás üzenet? Vajon véletlen az, hogy Magyarok fedezték fel mindezt Pisában? Vagy Pió atya nem tévedett.
Gyere velünk, légy része eme felfedezésnek Pisában. Azoknak is ajánlom, akik kételkednek még. Azoknak is, akik már hazaérkeztek, vagy indulóban vannak a nagy felfedező útra.
Kezd Pisában!

Ismertető Samu Zsoltról a Megnevezhetetlenről:
Egy olyan magyar ember hozta el a magyar népnek a spirituális forradalmat, aki sosem volt Kereső, és semmit sem tudott a spirituális útról.
Önkutatás által a szenvedő egyéni éntől eljutott 10 év alatt egyedül, vezető nélkül a Végső Valóság - Megvilágosodás megtapasztalásához. Tanításai lerántják a leplet az összes hamis tanításról, amelyek inkább a Keresőket megrekedéshez vezetik el a felszabadulás helyett. Samu Zsolt Megvalósult Megnevezhetetlen nem csak tanít az Útról és a Felébredésről, hanem az elmúlt 8 hónap alatt 104 Lelket vezetett Haza Igaz Otthonába, a Lélek Hazavezetésének titkát feltárva. Eddig a felszabadulás lehetősége is elérhetetlennek tűnt az emberek számára, most pedig bárki számára elérhető, aki képes elindulni az Önkutatás útján Samu Zsolt és tanítványai vezetése által. Általa az Élő Isten Jó szándéka Kegyelme nyilvánul meg számunkra.

Ha már régóta Kereső vagy és már sok spirituális irányzatban kerestél, de a szenvedéseid nem múltak, még mindig kiutat keresel a börtönödből, amely az életed, és ha már egyre kevésbé kötődsz a világhoz, akkor fordulj felénk, a legjobb helyen vagy ahol a keresésed véget érhet.

A Beavatás útjának leírása
Ez a zarándok út a Beavatás útja, az első lépése az útnak melyen, ha elindulsz akkor megtapasztalhatod aki valójában vagy. Samu Zsolt Beavatás útja Kőszegen található, első állomásunk a főtéren Jézus Szíve Templom ahol végtelen szentség jelenléte van, majd a Hősök Kapuja ahol Zsolt megdicsőült és felemelkedett. Ezen a helyen a Végső Örök Igazság, az Időtlenség van jelen, Isten Kegyelme. 2 órát töltünk el ezen a szentséggel teli helyeken, majd folytatjuk utunkat Pisába. Másnap Pisában a Csodák terén a Composanto Temetőt tekintjük meg, ahol a megvilágosodás útja, melyet Zsolt végig járt fel van festve a falakra. Eddig nem sok jelentőséget tulajdonítottak a falakon lévő freskóknak, melyek a nem beavatott szemnek csak egy vallási jellegű ábrázolásnak tűnik. De ennél sokkal többről van szó. A Composanto szentsége teljességben ragyog, mert Zsolt felszabadította a helyet, miután felfedezte micsoda jelentőséggel bíró ábrázolások vannak itt… Egyedülálló módon itt található Európában a megvilágosodás útjának történelmi bizonyítéka, a freskókon a pokol és a menny, az egymásba nyíló dimenziók, a Legfelsőbb Úr ábrázolásai mégis egységes keretet adnak a teljes útnak. Megtekintjük még Battistero Keresztelőkápolnát , és a Santa Maria Assunta Katedrálist , és lehetőség van még a Ferde Torony megtekintésére is. Samu Zsolt és Németh Rita és Zsolt Hazaérkezett Tanítványai tartanak előadást a Beavatás útjáról Kőszegen, majd a Megvilágosodás útjáról a Katedrálisban. Vezetésük által közös meditáció is a program része a Katedrális körüli téren. Út során együtt lehetsz Samu Zsolttal és feleségével Ritával és Hazaérkezett Tanítványokkal, akiktől kérdezhetsz az útról az Otthonról, a Végső Valóság megtapasztalásáról .

A tervezett program:
2019. június 2.: Találkozás Budapesten a Hősök Terénél. 05:30-kor utastalálkozó, indulás 06:00-kor.
Érkezés Kőszegre, találkozó 09:00-kor, program, a Főtéren.
11 órakor továbbutazás Viareggio-ba Olaszországba, érkezése az esti órákban, a szállás elfoglalása.

2019. június 3.: Indulás reggeli után a szállodából, elutazás Pisaba a Csodák Teréhez. Battistero Keresztelőkápolnat és Composanto temetőt és Santa Maria Assunta Katedrális megtekintése, igény esetén a Ferde Torony meglátogatása, szabad idő.
Fakultatív ebéd a környéken (kb. 20 EUR/fő). Délután visszautazás Viareggio-ba, fakultatív vacsora a szállodában vagy a környékén (kb. 15 EUR/fő).
2019. június 4.: reggeli után hazautazás Budapestre.
Utazás: autóbusszal, 2 gyakorlott sofőrrel.

Szállás: Szálloda: Lido di Camaiore – Hotel Milani***
http://www.hotelmilaniversilia.it/
Elhelyezés: 2-3 fős szobákban
Ellátás: reggeli, igény esetén vacsora (3300 Ft)
Részvételi díj minimum 30 fő esetén: 71.800 Ft/fő mely tartalmazza a buszköltséget és a 2 éjszaka szállást reggelivel Samu Zsolt és Hazaérkezett Tanítványok általi vezetést és előadásokat, valamint a programban tervezett helyszínekre a belépőjegyeket is.
A részvételi díj arányosan csökken több fő esetén.
Pisai belépőjegyek (tájékoztató jelleggel, hivatalos oldal: https://www.opapisa.it/en/tickets/prices/)
Ferde torony: 18 € (Katedrálissal, nem a program része, fakultatív)

Jelentkezési csak felnőttek részére, határidő március 15. az utazási díj teljes kifizetésével a következő számlaszámra:
Számlaszám: 10402135-86694950-54491002
Számla tulajdonos: Zólyomi Péter

Jelentkezni lehet: https://csendules.hu/kapcsolat/jelentkezes-zarandoklatra menupont alatt. A legutolsó rovatba "Kérjük, írd le néhány mondatban, miért jelentkezel a zarándoklatra" pluszban kérjük írjátok be:
* kérsz-e utasbiztosítást (kb.450 Ft/nap)
* kérsz-e storno biztosítást (1,5%)
* kérsz-e vacsorát a szállodában (3300 Ft/vacsora)

Több utazó esetén is egyénileg kell a jelentkezéseket kitölteni a benne foglalt nyilatkozatok és foglaláshoz szükséges személyes adatok miatt! Bármilyen kérdéssel kapcsolatban a csendmelyseg.esemenyek@gmail.com-ra várjuk a leveleket.

Szeretettel várunk: Megnevezhetetlen Tanítványai

Elérhetőségek:
FACEBOOK oldalak:
• "A Megnevezhetetlen tanítványai"
○ Link: ( https://www.facebook.com/groups/csendmelyseg/ )
• "A Megnevezhetetlen tanítványai Hirdető oldal"
○ Link: (https://www.facebook.com/A-Megnevezhetetlen-tan%C3%ADtv%C3%A1nyai-hirdet... )
• "A Megnevezhetetlen tanítványai Idézetek oldal"
○ Link: https://www.facebook.com/groups/220175945364287/?ref=bookmarks)

Honlapok:
• • "Csendmélység" honlap
○ Link: ( http://csendules.hu/ )

Előadó: Csendmélység


Kezdődik:
2019. jún. 02. vasárnap 05:30

Vége:
2019. jún. 04. kedd 23:50

Helyszín:

Elérhetőség
Telefon: 
+36305005997
Beküldte: | 2019. márc. 01. péntek - 14:27

Hozzászólások

0 hozzászólás