Avatar tanfolyam nemzetközi mesterekkel! | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Avatar tanfolyam nemzetközi mesterekkel!

2009. nov. 07. 00:00
2009. nov. 15. 18:00
Kezdődik: 2009. nov. 07. szombat 00:00
, tanfolyam, Avatar mesterek (www.szabadakarat.com)

Sziasztok!

A novemberi Avatar tanfolyam csodálatos volt, sok új Avatart avattunk, néhányan úgy döntöttek, hogy maguk is mesterré szeretnének válni.

Hálásak vagyunk, hogy tanúi lehettünk az ébredésüknek, hiszen minden pillanatban, amikor sikerül tudatos döntést hoznunk, valóban leépíteni - és nem csupán elfedni - a múlt mintáit, a félelmeket és függőségeinket, hozzájárulnak a környezetük, a jelen és a jövő generációk és - hiszem, hogy - az egész bolygó tisztább, tudatosabb, szabadabb életéhez, fejlődéséhez. Erről szól a Szabad Akarat. És erről szól az Avatar. Az Avatar mozgalom célja, hogy hozzájáruljon egy Bolygószintű Megvilágosult Társadalom Létrehozásához.
Köszönjük a novemberben, Budapesten végzett Avatároknak, hogy közelebb vittek bennünket a célunkhoz.

Most egy újabb tanfolyamot szervezünk itthon! Ismét nemzetközi mesterekkel, 2009. december 05-13. között, Avatar tréninget tartunk, egy budapesti szállodában! Gyere el, és értelmezd újra az intenzív tanfolyam fogalmát önmagadban! Gyere és tedd tudatosabbá önmagad - a környezetedért, a bolygónkért!
A tanfolyam több napján jelen lesznek a nemzetközileg kvalifikált, 20 éves tapasztalattal rendelkező mesterek, szinkrontolmácsolást pedig mi biztosítunk. A teljes 9 nap alatt, a Hollandiában és Amerikában megszokott, 1 magyar mester-1 tanítvány felállással, személyre szabott munkával, a személyes kihívásaidon, céljaidon haladva dolgozhatsz, Te döntöd el, hogy milyen tempóban, milyen mélységekig szeretnél haladni.

A tanfolyam díján és a könyveken felül nem merül fel más költség, minden este otthon aludhatsz, vidékieknek segítünk a szállás megoldásában.

A tanfolyam időpontja: 2009. december 5-13. (a szokásos módon szombattól vasárnapig).

A tanfolyam díja: 240,000,- plusz áfa
A könyvek díja:
A Tudat Felszabadítása (ezt kell elolvasnod a tanfolyam előtt): 1,890,- forint
Felemelkedések: 2,982,- forint (ez az első két, bevezető nap tananyaga).

Ha a szabadakarat.com oldalon vagy telefonon a 06-30-327-2113-as telefonszámon regisztrálsz a tanfolyamra, a Tudat Felszabadítása című könyvet ajándékba kapod.

Részletfizetési lehetőség csak a szabadakarat.com csapatánál.

Mindent megteszünk, hogy egy csodálatos Avatar élményt nyújthassunk Neked! A kérdéseidre egy személyes konzultáció, beszélgetés során válaszolunk. Itt lehetőséged van mélyebben megismerni az Avatar-t, választ kapni a kérdéseidre, személyesen (négyszemközt) felfedezni, hogy Neked mit adhat az Avatar.

A találkozó időpontját telefonon tudjuk egyeztetni.

Őszintén remélem, hogy el tudsz jönni, ez tényleg egy különleges és csodálatos lehetőség, életed egyik legintenzívebb élménye lehet! Tapasztald meg milyen, amikor nem csupán "elfeded" vagy "szőnyeg alá söpröd" azt ami most akadályozza, szabotálja a teremtéseidet, de valóban leépíted azokat. Itt és most. Kérdés nélkül. Mert nem az a csoda, hogy van Tudat az Univerzumban. Hanem, hogy van Univerzum a Tudatban. Te teremted. Ha akarod szándékosan.

Szép napot,
Andrea

Előadó: Avatar mesterek (www.szabadakarat.com)


Kezdődik:
2009. nov. 07. szombat 00:00

Vége:
2009. nov. 15. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36303272113

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2009. okt. 15. csütörtök - 13:39

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre