Avatar FELEMELKEDÉS NAPOK Budapesten!! | Önmegvalósítás.hu

Avatar FELEMELKEDÉS NAPOK Budapesten!!

2010. márc. 20. 09:00
2010. márc. 21. 18:00
Kezdődik: 2010. márc. 20. szombat 09:00
, tanfolyam, Avatar mesterek (www.szabadakarat.com)

Az Avatar tanfolyam I. része: Felemelkedés napok. 2010. márciusában Budapesten!

Tapasztald meg, hogy milyen az Avatar világa, milyen, amikor felfedezed a Tudatod Működését.

Hogy mi az Avatar? Mindaz ami kimaradt a spirituális könyveidből: a gyakorlatok a sok elmélet mögött, válasz a "HOGYAN" kérdésedre!

Próbáld ki az Avatar első részét, egy hétvégén, Budapesten. Két nap, Avatar® felemelkedés napokmelynek során egy Avatar mester végig vezet az alapgyakorlatokon, segít, hogy felfedezd azokat a „láthatatlan”, tudatalatti hiteidet, melyek jelen döntéseidet befolyásolják. Az Avatar tanfolyam 9 napja három részből áll, az első részt Felemelkedés Napoknak (Resurfacing®) hívjuk és csak 2 napot vesz igénybe. Szombat-vasárnap, az Avatar tanfolyam első két napja. Csak 2 nap, egy hétvége, még szabira sincs szükséged hozzá.

Első rész (2 nap): Felemelkedés Napok - „Ahol a figyelmed, ott a világod”

Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hova tartok? A Felemelkedés egy csodálatos, és hatásos megközelítése ezeknek az ősrégi kérdéseknek. A válaszokra te magad lelsz rá tudatod alapvető szerkezetének felfedezése során. És… sokkal egyszerűbb az egész, mint gondolnád!
A Felemelkedés arra a folyamatra utal, melynek során különválasztod magad régi teremtményeidtől, és újra felemelkedsz a tudatosságba. Mindezt 30 egyszerű, egymásra épülő gyakorlat segítségével! Mindvégig melletted lesz egy mester (1 mester-1 tanuló), de a tudatod felfedezését te alakítod oly módon, hogy az megfeleljen a saját igényeidnek. Te döntesz arról, hogy meddig mész el! Az Avatar rendszerében nem fogunk semmiféle hitrendszert vagy igazságot rád erőltetni. Azt hiszed, amit hiszel – és az igazság, amit felfedezel, a te igazságod. Mi csak megtanítunk rá, hogy tudatosan válaszd meg hiteidet!

A Felemelkedés Napok is már új felfedezéseket, felismeréseket adnak életedről, tudatosabbá és őszintébbé válsz általa.

Ha kérdéseid vannak, szeretnél megismerni bennünket, vagy mégtöbbet megtudni az Avatárról:
www.szabadakarat.com
info@szabadakarat.com

"Íme egy egyszerű teszt:
Ellenállnál bármiben is annak, hogy pontosan azt teremtsd, amit most tapasztalsz? Ha egy kicsit is habozol, hogy "nem"-mel válaszolj, akkor még van tovább..."

Előadó: Avatar mesterek (www.szabadakarat.com)


Kezdődik:
2010. márc. 20. szombat 09:00

Vége:
2010. márc. 21. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3630
Telefon: 
+3630
Beküldte: | 2010. márc. 01. hétfő - 20:22

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre