Az auralátásra mindenki képes! | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Az auralátásra mindenki képes!

2009. márc. 23. 18:00
2009. márc. 23. 21:00
Kezdődik: 2009. márc. 23. hétfő 18:00
, előadás, Bognár Tas

Auralátás próbájával egybekötött előadás

A három órás elméleti és gyakorlati foglalkozáson mindenki garantáltan meg is nézheti auráját. Természetesen itt általában az embereknek csak 10%-a látja az aura színeit is, a többiek további gyakorlással pár nap alatt elérhetik a kívánt eredményt. Az optikai csalódásokról is szó lesz a tévedések elkerülése érdekében.

5 év feletti gyermekeknek kifejezetten ajánlott, hiszen Ők általában 1 percen belül meglátják a színeket is (5 év alatt még jobbak, de unni fogják az előadást).
Az auralátás egy velünk született képesség, csak megfelelő technika és körülmény kell ahoz, hogy a szem ezt a gyenge sugárzást láthatóvá tudja tenni. Mindenki képes arra, hogy az előadáson már lássa a keze körüli mezőt első alkalommal többnyire fehér fényként. Tapasztalat viszont, hogy az aura színeit a gyerekek 1-2 percen belül, a felnőttek 10%-a pedig 10-15 perc alatt meglátja - a megfelelő technikákkal a megfelelő körülmények között. Természetesen külön hangsúlyt fektetünk az optikai csalódások megértésére és elkerülésére, melyek könnyen felismerhetők: ezek a szemmel együtt mozognak, statikusak, tünékenyek, míg az aura a testtel együtt mozog, dinamikus és nem tűnik el pislogásra.
Bognár Tas Magyarország egyik leg foglalkoztatottabb auraelemzője, aurafotósa és látója. Fotókkal és esettanulmányokkal alátámasztott előadása arról az energiamezőről szól, mely legbelsőbb énünket köti össze az univerzum minden aspektusával. Évek óta főállásban több ezer aurát elemzett. Évek óta tanítja is az auralátást, riportokat, cikkeket és könyvet írt a témával kapcsolatban. Öt éves ázsiai élete során tanult és elsajátított olyan ismereteket is az aurával (lélekkel és tudattal) kapcsolatban, melyeket nyugaton még nem hallhattunk.

Az előadás szemszöge se nem ezoterikus, se nem tudományos, hiszen kisugárzásunk tartalmaz tudományosan elfogadott elemeket is (hő és párolgás) ugyanúgy, mint spirituálisan elfogadott, de tudományosan még nem igazolt elemeket egyaránt (lelki és tudati aktivitás). Ezért akár szkeptikusoknak is ajánlott többet megtudni -és megtapasztalni- az ember hullámtermészetű mibenlétéről, hiszen minden újabb megtapasztalható ismeret a világról és magunkról számukra is építő jellegű. Gyógyítóknak szinte elengedhetetlen eszköz a páciens mélyebb összefüggéseinek feltárásához.

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!

Bognár Tas

www.auraszakerto.hu

visszajelzések:

"Kedves Tas, nagyon izgalmas és tartalmas volt az előadásod! Bár több évtizedes tapasztalatom van a világ más apektusairól és azok prezentálásából, mégis nagyon sokat tanultam Tőled. Szeretnék az egyéni tanfolyamra bejelentkezni, ha lehetséges..." (Prof. Dr. Héjj András, a PTE Pszichológiai Tanszékének Professzora)

"Még egyszer köszi a remek előadást! A rendezvény végén töltettem ki kérdőívet, és a többségnek (köztük nekem is) a te előadásod tetszett legjobban, pedig a többi is nagyon jó volt. Dr. Léhner Zsuzsanna"

"Szia Tas! Csak mégegyszer köszönetet szeretnék mondani a mai tanításért....azt hiszem kinyílt az az ajtó aminek soha nem mertem elérni a kilincsét..."

"Szia, már másodszor voltunk az előadásodon, de harmadszorra is fogunk menni...tudsz újakat mondani, mert szerintem nem is tudsz mimdent elmondani egy előadáson, és a másikon más auratapasztalataidat is van időd elmondani. Könyvet kéne írj a témáról, nem gondolod?"

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2009. márc. 23. hétfő 18:00

Vége:
2009. márc. 23. hétfő 21:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. márc. 20. péntek - 11:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre