Auraelemzés és tanácsadás a Soterben | Önmegvalósítás.hu

Auraelemzés és tanácsadás a Soterben

2015. máj.. 15. 10:00
2015. máj.. 15. 19:00
Kezdődik: 2015. máj.. 15. péntek 10:00
Budapest, tanácsadás, Bognár Tas

AURAELEMZÉS teljeskörű tanácsadással egybekötve, Bognár Tas auraszakértővel.

Bognár Tas auralátó több éves keleti tanulmányai és nyugaton elsajátított technikái az elemzést egyedülállóvá teszik. Évek óta több tízezer kliensének segített országszerte, és nem csak alkalmazza a technikákat és az auralátást, de tanítja és kutatja is azokat főállásban.

Az aura maga a lélek teste. Érzelmi és gondolati mezőnek is hívhatjuk, melyben helyet kapnak bizonyos testi információk is. Ezért az aura olyan egyedi mint az ujjlenyomat. Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről alapvető jellemzőiről, és csakráink töltöttségi állapotáról. Bár testi, lelki és szellemi hatásokra folyamatosan változik, mégis alapjaiban szinte állandó képet mutat az aura.

Az elemzés részletes térképet ad a test, a lélek és a szellem erősségeiről, gyengeségeiről, blokkjairól, életmódbeli hiányairól. Kiderülhet, milyen rejtett lelki vagy egyéb okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő -és gyakran visszatérő- problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát is újabb elemzés segítségével. Az auraelemzés alapos személyiségfeltárása pedig hasonlít egy asztrológiai, grafológiai kineziológiai és számmisztikai elemzéshez, együttvéve. Lévén, hogy az elemzés hétköznapi, érthető nyelven folyik, nem száll el szélsőségesen ezoterikus irányba, így az élet minden területéről érkeztek már kliensek: bankigazgatók, politikusok, sztárzenészek, élsportolók és színészek ugyanúgy, mint hétköznapibb gyógyítók, gyógyulni vágyók, indigók, anyukák gyermekükkel vagy kamaszkorú pályaválasztók.

A tanácsadás széleskörű megoldásokat kínál az elemzésen feltárt egyedi problémákra, személyi(ségi) kérdésekre, hivatás megtalálására, energiahiány teljes feltöltésére, párkapcsolati gondokra, érzelmi élet töltésére, stresszkezelésre és számtalan egyedi, speciális problémára. Szükség esetén jól kipróbált és bevált professzionális szakembergárda áll a háttérben a testi és lelki problémák szakszerű kezelésére, mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat teljes palettájáról. Amennyiben a kliens megfogadja a tanácsokat, egészen biztosan feltöltődik feltárt hiányossága, még akkor is, ha valójában semmi komolyabb baja látszólag nincsen, hiszen még a normálnak vélt állapotból is lehet még jobb állapotba kerülni! És amennyiben a lélek testének kisugárzása világosabb lesz, úgy testi, lelki és szellemi folyamatok is több energiához jutnak, ezzel pozitívabb lendületet kapnak életünk dolgai minden téren!

A www.auraszakerto.hu oldalon további részletes információkat kaphat az elemzésről, a tanfolyamokról, korábbi cikkekről, illetve egyedülálló kutatási aurafotókat tekinthet meg, melyből kiderül milyen hatásokra hogyan változik életadó auránk (terhesség folyamata, reiki hatása, kristálygyógyászat, berúgás és a másnap, fényterápia, indigó aura stb.)

Az elemzésekről visszajelzések: www.auraszakerto.hu/auravisszajelzesek.doc

Előadó: Bognár Tas

Helyszín:
Sóter Ezoterikus klub
Budapest, 1066, Dessewffy u. 53
Előzetes bejelentkezés szükséges!
Térkép

Kezdődik:
2015. máj.. 15. péntek 10:00

Vége:
2015. máj.. 15. péntek 19:00

Helyszín:

Soter Klub és Teaház
Dessewffy u. 53 Előzetes bejelentkezés szükséges!
Budapest 1066
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+36703842544
Beküldte: | 2015. máj.. 04. hétfő - 11:34

Hozzászólások

0 hozzászólás