Áttörés Nap - Ha tányleg változtatnál az életeden | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Áttörés Nap - Ha tányleg változtatnál az életeden

2015. febr. 25. 10:00
Kezdődik: 2015. febr. 25. szerda 10:00
, tanfolyam, László Viktória

Szabadnak születtél

Mit szólnál hozzá, ha életre hívhatnád a legjobb oldalad? Azt a csodálatos lényt, aki a szíved mélyén mindig is lenni szerettél volna. Azt, akiről talán még álmodozni sem mertél, azt aki alig várja, hogy jobb hellyé tegye a világot… Ideje, hogy az életed teljes legyen, hogy átöleld a hiányzó részedet, és helyrebillentsd az egyensúlyt magadban és a világodban… Ebben az önszeretetnek alapvető szerepe van, mert az önszereteted mértéke határozza meg:

mennyit vagy képes megélni abból a csodálatos emberből, aki csak és kizárólag te lehetsz
mennyi tiszta szeretet tudsz adni a körülötted élőknek
mennyire szereted az életed
mennyi boldogságot tudsz beengedni az életedbe
mennyi szeretetet tudsz másoktól elvárások nélkül elfogadni
mivel tudsz hozzájárulni a világhoz
az önbizalmad mértékét
Néha elég egyetlen mondat, hogy az életed megváltozzon.

Mire lehet képes egy olyan nap, amikor biztonságos környezetben megtapasztalhatod a saját, szeretetteli középpontodat, amikor átláthatod a mintáidat és valódi lehetőséget teremthetsz a változásnak?

Timi véleményéből az Áttörés napról (lent olvashatod a teljes változatot):

"Nagyon sokféle érzelem és hangulat ragadja magával az embert egy olyan napon, ahol zavarba ejtően sok időt tölt önmagával. Mintha csak egy vadidegennel randevúznánk. Viki csodálatos segítője és lebonyolítója ennek, és teszi igazán értékessé, játékossá, elgondolkodtatóvá az együtt töltött időt. Akár racionálisan is megközelíthető, praktikus feladatokkal, pihentető meditációkkal, szelíd és támogató odafigyeléssel, vagy csak egy jóízű nevetéssel.

Mellette bárki biztonságban érezheti magát. Viki pozitív energiái, odafigyelése, a lényéből áradó szeretet nyugodt és harmonikus légkört teremt, amiben egyszerűen csak jó érzés elmerülni, beszélgetni, ellazulni. Lenni.

Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon!"

Ez a nap nyomot hagy majd benned. Olyan megértéssel és eszközökkel gazdagodhatsz, amik elkísérnek majd az életedben, és segítséget nyújthatnak, hogy visszatalálj a hiteles, harmonikus énedhez. Ez a nap megmutatja, mennyi olyan érték rejlik benned, aminek nem is vagy tudatában. Ez a nap ráébreszt a saját erődre, hogy tudd, képes vagy elérni a céljaidat.

Mi minden segít az áttörésben, hogy magad mögött hagyhasd a régi mintáidat?

Vezetett meditációk a szíved egyensúlyának a helyreállítására, a saját csodád megtapasztalására
Testelfogadás gyakorlat
Megbékélés a múlttal
Szeretetblokkok oldása
Perspektíva gyakorlat az életproblémáid újfajta megközelítéséért
A változás, amit magadban létrehozol nem csak neked, de a környezetednek is lehetőség, hogy új irányokkal, szereteten alapuló megoldásokkal találkozzon, hogy elfogadja azokat az ajándékokat, amiket csak a te szíved adhat át.

Mikor?

A következő csoportos áttörés időpontja: Február 25, vasárnap - 10-16 óra

Van még hely?

Most még van hely

Ha szeretnéd olyasvalakivel megtapasztalni az áttörést, aki sokat jelent a számodra, akkor mutasd meg neki is ezt az egyedi lehetőséget, mert egy olyan élmény, ami még inkább összekovácsol benneteket…

Mennyiért?

Ár: 16.000 Ft/ fő – Február 11. előtt fizetve csak 13.000 Ft/fő

Hol?

Budapest, 1035, Berend u. 8. 3/10.

Értékelések:

Az önismereti út mindenkinek mást jelent, más feladatokat, kihívásokat és örömöket ad. Úgy vélem, nincsenek mindenki számára felírható receptek, és módszerek, általános igazságok és bármilyen szituációra ráhúzható bölcsességek.

Ahogy az úton felbukkanó segítőink is ezerféle módon mutathatnak rá az erősségeinkre, elakadásainkra. Ha engedjük.

Engedjük megtörténni ezeket a találkozásokat, engedjük felszínre jutni azt a belső hangot, talán a szív hangját (?), ami mindig a legjobbat sugallja a számunkra.
Miért is tűnik nehéznek hallgatni és figyelni? Miért is sodródunk vissza ugyanazokhoz az érzésekhez, elakadásokhoz, szituációkhoz?
A feladatainkhoz?
Melyeket felismerni úgy gondolom néha legalább annyira nagy kihívás, mint dolgozni rajtuk.
Ebben segített nekem az Áttörés nap.
Egy kicsit megállni a rohanó hétköznapok tennivalói között, egy kicsit áthelyezni a fókuszt azokra a dolgokra, amik igazán fontosak.
Emlékeztetett rá, hogy ne próbáljam megúszni, elnagyzolni. Hogy ne hanyagoljam el önmagam legbelső kis templomát, ami csak akkor lehet békés és áldott, ha rendet tartok benne.

Nagyon sokféle érzelem és hangulat ragadja magával az embert egy olyan napon, ahol zavarba ejtően sok időt tölt önmagával. Mintha csak egy vadidegennel randevúznánk. Viki csodálatos segítője és lebonyolítója ennek, és teszi igazán értékessé, játékossá, elgondolkodtatóvá az együtt töltött időt. Akár racionálisan is megközelíthető, praktikus feladatokkal, pihentető meditációkkal, szelíd és támogató odafigyeléssel, vagy csak egy jóízű nevetéssel.

Mellette bárki biztonságban érezheti magát. Viki pozitív energiái, odafigyelése, a lényéből áradó szeretet nyugodt és harmonikus légkört teremt, amiben egyszerűen csak jó érzés elmerülni, beszélgetni, ellazulni. Lenni.

Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon!

Timi

Előadó: László Viktória


Kezdődik:
2015. febr. 25. szerda 10:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36202089249
Beküldte: | 2015. jan. 31. szombat - 17:37

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre