Áttörés Nap | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Áttörés Nap

2014. dec. 13. 10:00
2014. dec. 13. 16:00
Kezdődik: 2014. dec. 13. szombat 10:00
Budapest, tanfolyam, László Viktória

Mit szólnál hozzá, ha életre hívhatnád a legjobb oldalad? Azt a csodálatos lényt, aki a szíved mélyén mindig is lenni szerettél volna. Azt, akiről talán még álmodozni sem mertél, azt aki alig várja, hogy jobb hellyé tegye a világot… Ideje, hogy az életed teljes legyen, hogy átöleld a hiányzó részedet, és helyrebillentsd az egyensúlyt magadban és a világodban… Ebben az önszeretetnek alapvető szerepe van, mert az önszereteted mértéke határozza meg:

 • mennyit vagy képes megélni abból a csodálatos emberből, aki csak és kizárólag te lehetsz
 • mennyi tiszta szeretet tudsz adni a körülötted élőknek
 • mennyire szereted az életed
 • mennyi boldogságot tudsz beengedni az életedbe
 • mennyi szeretetet tudsz másoktól elvárások nélkül elfogadni
 • mivel tudsz hozzájárulni a világhoz
 • az önbizalmad mértékét

Néha elég egyetlen mondat, hogy az életed megváltozzon.

Mire lehet képes egy olyan nap, amikor biztonságos környezetben megtapasztalhatod a saját, szeretetteli középpontodat?

Ez a nap nyomot hagy majd benned. Olyan megértéssel és eszközökkel gazdagodhatsz, amik elkísérnek majd az életedben, és segítséget nyújthatnak, hogy visszatalálj a hiteles, harmonikus énedhez. Ez a nap megmutatja, mennyi olyan érték rejlik benned, aminek nem is vagy tudatában. Ez a nap ráébreszt a saját erődre, hogy tudd, képes vagy elérni a céljaidat.
Mi minden segít az áttörésben, hogy magad mögött hagyhasd a régi mintáidat?

 • Vezetett meditációk a szíved egyensúlyának a helyreállítására, a saját csodád megtapasztalására
 • Testelfogadás gyakorlat
 • Megbékélés a múlttal
 • Szeretetblokkok oldása
 • Perspektíva gyakorlat az életproblémáid újfajta megközelítéséért

A változás, amit magadban létrehozol nem csak neked, de a környezetednek is lehetőség, hogy új irányokkal, szereteten alapuló megoldásokkal találkozzon, hogy elfogadja azokat az ajándékokat, amiket csak a te szíved adhat át.

Mi is az Az Áttörés? Az Áttörés egy folyamat, ami segít emlékezni arra, hogy ki is vagy valójában, miért vagy itt, és megmutatja azt az erőt, ami mindig is a rendelkezésedre állt, és amire bármikor támaszkodhatsz. Az Áttörés felszabadít azon korlátok, megtagadott érzések, félelmek és tévhitek alól, amik megakadályozzák, hogy valóban a saját életedet éld. Az Áttörés áttérés a félelem eszköztárából a szeretet eszköztárára. Gyakorlatok, tanítások, energetikai munka, perspektíva váltás, összekapcsolódás a belső középpontoddal. A saját erőd és az önszereteted állnak a középpontjában.


Szinte teljesen mindegy, hogy mennyire akarsz kitörni a mostani életed falai közül, hogy mennyire vagy kétségbeesett, milyen erősen lenne szükséged rá, mennyire vagy mérges miatta vagy mit áldoznál fel érte, mert nem ezeken múlik. Az áttörést, a tartós változást nem tudod erőlködéssel elérni.

Min múlik az Áttörés? Az Áttörés azon múlik, hogy mennyire vagy hajlandó elköteleződni saját magad felé. Azaz belülről, a legbelső valódból kell indulnia, összhangban kell lennie veled. Oda kell figyelned hozzá a saját hangodra, a saját szívedre, és az elhatározásaidnak, valamint a cselekedeteidnek ezt kell támogatnia.

Az Áttörés kulcsa ezért az aktív önszeretet. Ha boldog akarsz lenni, nem kerülheted meg a saját szívedet. Ezért minden olyan döntés, ami nem a szívedből indul, eltávolít a saját boldogságodtól.

Az Áttörés programokat azért hoztam létre, hogy hatékony segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik elkötelezetten keresik a boldogságot, ki szeretnének teljesedni és azon dolgoznak, hogy jobb hellyé tegyék ezt a világot. Te közéjük tartozol?

László Viktória

Előadó: László Viktória

Helyszín:
László Viktória Stúdió
Budapest, 1035, Berend u. 8.
Térkép

Kezdődik:
2014. dec. 13. szombat 10:00

Vége:
2014. dec. 13. szombat 16:00

Helyszín:

László Viktória Stúdió
Berend u. 8.
Budapest 1035
Elérhetőség
Telefon: 
+36202089249
Beküldte: | 2014. dec. 05. péntek - 16:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre