Áttörés Nap | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Áttörés Nap

2014. nov. 08. 10:00
2014. nov. 08. 16:00
Kezdődik: 2014. nov. 08. szombat 10:00
Budapest, workshop, László Viktória

Képzeld el az áloméleted egy pillanatra! Milyennek szeretnéd?

Az elképzelt életedben boldog vagy? Úgy érzed, hogy az öröm a lételemed? Szereted magad és viszontszeretnek? Bőség vesz körül? Sikeres vagy? Tele vagy életkedvvel? Tudod, hogy hová tartasz? Képes vagy megvalósítani a céljaidat? Megbecsülnek? Biztonságban vagy?…

Ehhez képest milyen most az életed? Ha már most az álmodat éled, akkor gratulálok neked. Tudom, hogy milyen nehéz megtenni a kezdeti lépéseket a boldog jövő felé, de a legtöbben már itt, az első fázisnál elakadnak. A lendület, ami ideig-óráig támogatja a változásokat gyorsan elfogy. Olyan, mintha egy virágot futóhomokba akarnál ültetni.

Mi is az Az Áttörés? Az Áttörés egy folyamat, ami segít emlékezni arra, hogy ki is vagy valójában, miért vagy itt, és megmutatja azt az erőt, ami mindig is a rendelkezésedre állt, és amire bármikor támaszkodhatsz. Az Áttörés felszabadít azon korlátok, megtagadott érzések, félelmek és tévhitek alól, amik megakadályozzák, hogy valóban a saját életedet éld. Az Áttörés áttérés a félelem eszköztárából a szeretet eszköztárára. Gyakorlatok, tanítások, energetikai munka, perspektíva váltás, összekapcsolódás a belső középpontoddal. A saját erőd és az önszereteted állnak a középpontjában.


Szinte teljesen mindegy, hogy mennyire akarsz kitörni a mostani életed falai közül, hogy mennyire vagy kétségbeesett, milyen erősen lenne szükséged rá, mennyire vagy mérges miatta vagy mit áldoznál fel érte, mert nem ezeken múlik. Az áttörést, a tartós változást nem tudod erőlködéssel elérni.

Min múlik az Áttörés? Az Áttörés azon múlik, hogy mennyire vagy hajlandó elköteleződni saját magad felé. Azaz belülről, a legbelső valódból kell indulnia, összhangban kell lennie veled. Oda kell figyelned hozzá a saját hangodra, a saját szívedre, és az elhatározásaidnak, valamint a cselekedeteidnek ezt kell támogatnia.

Az Áttörés kulcsa ezért az aktív önszeretet. Ha boldog akarsz lenni, nem kerülheted meg a saját szívedet. Ezért minden olyan döntés, ami nem a szívedből indul, eltávolít a saját boldogságodtól.

Az Áttörés Nap megváltoztathatja az életed.

Bővebben itt olvashatsz róla:

http://azattores.hu/portfolio-item/attores-nap/

Az Áttörés programokat azért hoztam létre, hogy hatékony segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik elkötelezetten keresik a boldogságot, ki szeretnének teljesedni és azon dolgoznak, hogy jobb hellyé tegyék ezt a világot. Te közéjük tartozol?

László Viktória

Előadó: László Viktória

Helyszín:
Budapest
Budapest, 1035, Berend u. 8.
Térkép

Kezdődik:
2014. nov. 08. szombat 10:00

Vége:
2014. nov. 08. szombat 16:00

Helyszín:

Budapest
Berend u. 8.
Budapest 1035
Elérhetőség
Telefon: 
+36202089249
Beküldte: | 2014. okt. 30. csütörtök - 23:39

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre