Asztrológia távoktatás | Önmegvalósítás.hu

Asztrológia távoktatás

2015. okt. 29. 18:20
Kezdődik: 2015. okt. 29. csütörtök 18:20
, tanfolyam, Gál Judit

ASZTROLÓGIA INTENZÍV TÁVOKTATÁS
videokonferencia rendszerben

Egyelőre a KEZDŐ SZINT esedékes, 2015. október-novembertől – amint összejön egy megfelelő minimális létszám - 12 héten át, csütörtöki napokon, alkalmanként 2-2 órában, 18-20 óra között.
Ebben a formában nem kell lemondani a csoportos foglalkozások előnyeiről, a rendszerességről, a hallgatók kérdései által inspirált kiegészítésekről. További előny, hogy nincs földrajzi helyhez kötve, bárhonnan elérhető – országon belül okvetlenül, de még külföldről is, ha azonos vagy közeli időzónába esik a terület.

A tanfolyam tematikája és a későbbiekben minden egyéb vonzata azonos a személyes kontaktuson alapuló kurzusokéval, az alábbiak szerint:

Ára: 30.000.- Ft/fő, az első csoportnál azonban BEVEZETŐ ÁRON 25.000 Ft/fő.
Fizetés két részletben: előleg a jelentkezés megerősítéseként (minimum 10 ezer Ft), a második rész pedig legkésőbb a tanfolyam első órája előtt. Amennyiben a tanfolyam meghiúsul, a teljes összeget visszakapja a jelentkező. Ha ő áll el a tanfolyamtól, az átutalt összeg 20 %-nak levonásával kerül visszafizetésre a díj.
Ismétlőknek kedvezmény: 30 %, vagyis a bevezető árnál 17.500, (a későbbiekben pedig 21.000 Ft/fő) a díj.
A költségeket még egy könyv (Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve), valamint esetleg az úgynevezett Efemerida beszerzése növeli (ez a kezdő szakaszban egyelőre el is hagyható). Van még továbbá postaköltség, tekintve, hogy a csaknem 300 oldalas jegyzetem nem digitalizált, így fénymásolatban tudom csak biztosítani, postai úton - ha nincs a személyes átvételre lehetőség. Belföldön pillanatnyilag kb. 1200 Ft-ot jelent ez. Külföldre természetesen jóval drágább, amint a külföldről történő utalás is, tekintve, hogy most már a kedvezményezettől (címzettől) is levonnak valamennyi tranzakciós díjat (követhetetlen és változó arányban).

A kurzus elején megkapja a hallgató a teljes jegyzetanyagot.

Jelentkezni lehet: Gál Juditnál a medici-na@gmail.hu e-mail címen, vagy a 30-896-6069 telefonszámon.

Ez, a Gál Judit által kidolgozott intenzív kurzus mindenkinek ajánlható, de különösen azoknak,
• akiknek kevés az ideje,
• akik nem szeretnének egy (majd még két-három) évet erre szánni, illetve akik tudják magukról, hogy a kitartás hiányzik fő erényeik közül,
• akiknek indíttatásuk van felfrissíteni, vagy rendszerbe foglalni már megszerzett ismereteiket
• akik az asztrológiát kiegészítésként kívánják alkalmazni más tanulmányaik mellett

A tanfolyam bár rövid ideig tart, de az általa elérhető tudás az idővel fordított arányban áll. Ugyanis egy kezdő szintű ismeretanyagot tartalmazó, közel háromszáz oldalas jegyzet képezi az alapját, s ezt egészíti ki az összesen 24 „élő” óra – a leglényegesebb összefüggések megvilágításával. Az intenzív minősítés pedig nem csak képes beszéd, a sűrített anyag elsajátításához hétről- hétre komoly szellemi befektetés szükséges.

A bővebb, illetve a tanulmányok folytatására vonatkozó részleteket megtalálod a http://www.karmaasztrologia.com/p/tanfolyamok-csoportok.html linkre kattintva és a felugró oldalt az Asztrológia tanfolyam címszóhoz görgetve.
Tájékozódhatsz még volt hallgatók véleménye alapján a http://www.karmaasztrologia.com/p/velemenyek.html link segítségével és az oldalnak az Asztrológia tanfolyamról összegyűjtött véleményekhez görgetésével.

Szeretettel látlak az első kezdő web-kurzuson!
Gál Judit
asztrológus

Előadó: Gál Judit


Kezdődik:
2015. okt. 29. csütörtök 18:20
Elérhetőség
Telefon: 
+36308966069
Beküldte: | 2015. okt. 02. péntek - 20:23

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre