Az asztrológia és a kristályok. Csillagékszer. Testünk - lelkünk rezgésének emelése a féldrágakövek segítségével. | Önmegvalósítás.hu

Az asztrológia és a kristályok. Csillagékszer. Testünk - lelkünk rezgésének emelése a féldrágakövek segítségével.

2010. jan. 22. 18:00
2010. jan. 22. 20:00

Elmondom, hogyan készítheted el saját, személyre szóló csillagékszeredet, asztrológiai képleted segítségével.

Születési horoszkópunk /Radixunk/ nem más, mint egy "fénykép" az égről, abban a pillanatban, amikor megszülettünk.

A bolygók állása, s azok egymáshoz való viszonya, fényszögeik, a születésünk pillanatában működő energetikai rendszer, amely hordozza az életfeladatunk megoldásához szükséges kulcsokat. Ezt az energetikai rendszert érdemes odafigyelve, tudatosan ápolni, tisztítani, erősíteni. Ebben segítenek az ásványok, féldrágakövek. Minden kőnek van egy alaprezgése. Minden bolygóenergiának megfeleltethető egy ásvány, kő, féldrágakő, drágakő.

Az égitestek rezgéseinek megfelelő ásványok, kövek kapnak helyet a csillagékszerben, mégpedig aszerint, ahogyan ezen égitestek a Földre leszületésünk pillanatában hogyan helyezkedtek el.

A bolygók, vagyis az ásványok pontos elhelyezkedését a születési dátum és helyszín alapján felrajzolt horoszkóp adja meg.

Az előadáson mesélek még a kristályok és féldrágakövek rezgésének erejéről mindennapjaidban, s hogy segítségükkel, hogyan és melyik bolygód rezgésszintjének emelésén kezdhetsz el dolgozni.

A kapott információval elkészítheted családtagjaid, szeretteid számára is a megfelelő mágikus ékszert!

Beszélek még drágakővíz-készítésről, távgyógyításról, auratisztításról, csakragyógyításról, tértisztításról, otthonunk energiákkal való feltöltéséről.

Belépő: 1.500 Ft

Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. jan. 19. kedd - 16:56

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre