Anamé Kurzus | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Anamé Kurzus

2018. jan. 13. 09:00
2018. jan. 13. 09:00
Kezdődik: 2018. jan. 13. szombat 09:00
Budapest, workshop, Anamé Csapat/Kelemen Tamás

Anamé kurzus

Minden héten egy-egy kulcsfontosságú, mindenkit érintő, érzékeny téma kerül az Anamé kurzusok középpontjába. Azon fogunk dolgozni, hogy a gyakorlás és a meditáció segítségével átfényesítsük magunkban az ezekhez a témákhoz kötődő emlékeinket, programjainkat.

A téma: Töltsd fel fénnyel az egész életed!

Ezen a kurzuson azért fogunk gyakorolni, hogy növeljük az érzelmi stabilitásodat, és átfényesítsük a múltad. Bármilyen fájdalmas is volt megélni egy-egy helyzetet, most megláthatod, hogy ezek valójában mind a szeretet okán történtek, és a javadat szolgálták.

Válj erőssé és kibillenthetetlenné, és érezd meg, hogy mennyire szeretve vagy! Lásd, hogy minden, ami életed során történt, az érted történt, nem pedig ellened! Emeld meg a nehéz emlékeket, és élvezd a békét és a hálát, ami elönti a szíved!

Az adott hét kurzusai egymásra épülnek, de külön-külön is látogathatók.

Intenzív gyakorlás Anaméval és az aznapi oktatóval másfél órában. Átmossuk és energiával töltjük fel az egész testet. Speciálisan erre az alkalomra összeállított erős, de mindenki által végrehajtható gyakorlatok. Ezen az órán intenzív gyakorlatok és a koncentrációs gyakorlatok ötvözésével magasabb szintre emeljük a gyakorlást, mely így sokkal mélyebben hat, és így mélyebbre íródik be. Ha szeretnél még többet tenni a fejlődésed érdekében, akkor ez a foglalkozás neked szól!

Az óra első felében az egyik oktatónk vezeti ezt a különleges gyakorlást, mely ahhoz illeszkedik, ami az aktuális kurzuson megjelenő gyakorlókat éppen a leginkább segíti. Utána Anamé tart a csoport energetikai állapotához illő meditációt, végül pedig egy közös beszélgetés keretein belül válaszol a kérdéseitekre.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az óra bejelentkezéshez kötött. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni az órán, kérjük, hogy 24 órával a kurzus megkezdése előtt mondd le az eseményeidnél. Amennyiben 24 órával a kurzus megkezdése előtt ez nem történik meg, az óradíj felszámolásra kerül, annak ellenére, hogy nem veszel részt az órán. Megértéseteket köszönjük!

Várunk szeretettel,

Az Anamé Csapat

Előadó: Anamé Csapat/Kelemen Tamás

Helyszín:
Anamé Pest
Budapest, 1074, Dohány u. 33.
Térkép

Kezdődik:
2018. jan. 13. szombat 09:00

Helyszín:

Anamé Pest
Dohány u. 33.
Budapest 1074
Elérhetőség
Beküldte: | 2018. jan. 12. péntek - 08:58

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre